Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın Ve Aleyna Tilki'nin Arası Neden Açıldı?

İlgili Postlar

Aynur Aydın Ve Aleyna Tilki’nin Arası Neden Açıldı?

Aynur Aydın ve Aleyna Tilki arasında süre gelen anlaşmazlığın ve tartışmanın sebepleri ortaya döküldü. Aynur Aydın ve Aleyna Tilki ikilisinin su sızdırmayan arkadaşlığının neden bittiğini, Aynur Aydın ve Aleyna Tilki’nin arası neden açıldı? bu sorulara cevap Aynur Aydından bir açıklama geldi…

Gel Güzelim Gel!

10 günde 4 milyon izlenerek güzel bir ivme yakalayan Aynur Aydın geçtiğimiz gün Bebek’te bir mekan çıkışında muhabirlerle karşılaşınca bazı açıklamalarda bulundu. Yeni teklisi olan Gel Güzelim Gel şarkısının kısa sürede 4 milyon izlenmesini herşeyin güzel gittiğini açıklayan Aynur Aydın bir zamanlar Aleyna Tilki ile olan sıkı arkadaşlıklarının neden bittiğini açıkladı.

Aynur Aydın Kimdir?

Aynur Aydın Ve Aleyna Tilki’nin Arası Neden Açıldı?

aynur aydın ve aleyna tilki neden küstü

Aynur Aydın ve yakın arkadaşı olarak bilinen Aleyna Tilkinin aralarının neden bozulduğu neden şuan eskisi gibi olmadıklarını açıklayan Aynur Aydın uzun süre yakınlık barındıran bu dostluğun biranda nasıl bittiğini anlattı.  Daha öncesinde Aynur Aydın’ın Gel Güzelim Gel klibini Tilki’nin Sen Olsan Bari şarkısının klibine benzetildiği iddia edilince Aynur Aydının şarkısının yayınlandığı Seyhan Müzik bir açıklama yaparak klibin tüm stylinglerinin Aynur Aydına’a ait olduğu ve Aynur Aydın’ın yaptığını dile getiren bir yazılı açıklamada bulunmuştu.

Aleyna Tilkinin Sen Olsan Barisi!

Nefes Almak İstedik…

Aynur Aydın konu ile alakalı ”Aleyna ile tanıştığımda 16 yaşındaydı ve evet birlikte yaptık kıyafetleri tasarımları stylingi klip fikirleri herşey beraberdi”dedi. Muhabirlerin Aleyna Tilki ile küs müsünüz? sorusuna yanıt olarak ” Küs değiliz. Biz sadece nefes almak istedik. O da iyi geldi diyerek konuyu noktalandırmayı seçti.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler