Ana SayfaÜnlülerHem Söyledi Hem Dans Etti!

İlgili Postlar

Hem Söyledi Hem Dans Etti!

Son dönemlere damgasını vuran isimler arasında olan Simge, gençlerin en sevdiği şarkıcılar arasında yer alıyor. Birbirinden canlı şarkılarıyla dinleyicilerin gönlünde taht kurmayı başaran başarılı şarkıcı 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne aldı. Canlı enerjisiyle kendisini izlemeye gelenleri bir kez daha büyüleyen Simge hem söyledi hem dans etti.

Sahne Enerjisi Çok Seviliyor

Her şarkısıyla “En çok dinlenenler” listesini alt üst eden başarılı şarkıcı Simge, sahne enerjisiyle de en çok sevilen isimler arasında yer alıyor. Dansları ve şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen sevenlerine keyifli bir müzik şöleni sunan Simge’nin her konserinin biletleri günler öncesinden tükeniyor. Yoğun bir konser programı olan başarılı şarkıcı geçtiğimiz konserinde yeni projesinin müjdesini de vermişti.

Simge Sağın Muhteşem Sahnesi İle Dikkat Çekti!

“Öpücem” Hala Popüler!

Simge’nin 11 ay önce müzikseverlerle buluşturduğu “Öpücem” şarkısı dinleyicisi tarafından büyük bir ilgi görmüştü. Sözleriyle geçtiğimiz yaza damgasını vuran şarkının klibi de YouTube’da izlenme rekorları kırmıştı. Gün itibariyle 116 milyon izlenmeyi geçen “Öpücem” şarkısı, başarılı şarkıcının konserlerinde de en çok istenen şarkılar arasında yer alıyor.

Hem Söyledi Hem Dans Etti!

Geçtiğimiz gün 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne alarak dinleyicileriyle buluşan Simge Sağın, yine kendisini izlemeye gelenlerin gönlünü fethetti. Enerjik sahne performansıyla asla yerinde durmayan başarılı şarkıcı, konserine çok sevilen “Öpücem” şarkısıyla başlayarak, ‘Ne Zamandır?’, ‘As Bayrakları’, “Miş Miş” ve”Ben Bazen” parçalarıyla devam etti. Sevenlerinin akın ettiği konserde başarılı şarkıcıyı annesi Neriman Sağın’da baş köşeden izledi.

Simge Sağın Kimdir?

Hem Söyledi Hem Dans Etti!
Simge Konserine İzmir’den Büyük İlgi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler