Ana SayfaKimdirHava Kimdir?

İlgili Postlar

Hava Kimdir?

“Korb” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Almanya asıllı Türk Boşnak şarkıcı Hava kimdir? Hava kaç yaşında? Hava albümleri neler? Hava aslen nereli? Hava hangi burç? Hava hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hava Kaç Yaşında? Hava Aslen Nereli? Hava Hangi Burç?

Hava 1 Ocak 1994 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan başarılı şarkıcı Oğlak burcudur.

Hava Kimdir?

Hava eğitim hayatını Almanya’da tamamlamıştır. Müzikle küçük yaşlarda tanışan Hava, lise yıllarında kendi sözlerini yazmaya başlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra kendini müzik alanında iyice geliştiren Hava, küçük yaşlardayken piyano çalmayı kendine kendine öğrenmiştir. Bir şarkıcı olma hayali ile büyüyen Hava, uzun çalışmalar sonrasında bu senenin başlarında “Korb” adını verdiği ilk şarkısını müzikseverlerle buluşturmuştur.

Çıkış yaptığı ilk günden beri Almanya’da adından övgüyle bahsettiren Hava, Alman Hip-Hop dünyasına damgasını vurmayı başaran isimler arasında yer almaktadır. Başarılı sounduyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hava, müziği yaşamanın bir merkezi olarak görmektedir. İlk şarkısıyla çok sevilen Hava üç ay önce “Heartbreaker” isimli şarkısını sevenleriyle buluşturmuştur.

Hava Albümleri

  • 2019 – Heartbreaker
  • 2019 – Korb

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler