Ana SayfaKimdirBircan Bali Kimdir?

İlgili Postlar

Bircan Bali Kimdir?

“Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kaç yaşında? Bircan Bali TV programları neler? Bircan Bali aslen nereli? Bircan Bali hangi burç? Bircan Bali hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bircan Bali Kaç Yaşında? Bircan Bali Aslen Nereli? Bircan Bali Hangi Burç?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 senesinde Muğla’da dünyaya gelmiştir. Aslen Muğla’lı olan başarılı sunucu Bircan Bali, Oğlak burcudur.

Bircan Bali Kimdir?

Bircan Bali eğitim hayatını Muğla’da tamamlamıştır. Üniversiteden mevzun olduktan sonra İstanbul’a gelen Bircan Bali, medya alanında çalışmaya başlamıştır. 2013 senesinde Şenol İpek ile dünya evine giren Bircan Bali, sivri diliyle tanınan programcılar arasında yer almaktadır.

Yaptığı çalışmalarla hızlı bir yükseliş yakalayan Bircan Bali, 2017 senesinde ekranların en ses getiren magazin programlarından biri olan “Söylemezsem Olmaz”ı sunmuştur. Sivri eleştirileriyle dikkat çeken Bircan Bali, program boyunca yaptığı açıklamalarla da gündemine damga vurmuştur. Hala sunuculuğa devam eden Bircan Bali, 2013 senesinde dünya evine girdiği Şenol İpek’ten 2018 senesinde boşanmıştır.

Bircan Bali TV Programları

  • 2017 – Söylemezsem Olma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler