Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot'u Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Duygu Pilot’u Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Kimse Bilmez merakla beklenen 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zehirlenen Samim, Ali’nin kardeşinin kim olduğunu söyleyemeden ölüyor. Pilot, Takacı’nın oğlu tarafından vurulunca kurşunu Duygu çıkarmak zorunda kalıyor. Ama daha fazla adam gelip evi kurşun yağmuruna tutuyorlar. Ali’nin son anda gelmesiyle kurtuluyorlar. Pilot’la Duygu’nun arası düzeliyor ama Pilot’un eline geçen mektup bütün büyüyü bozuyor. Duygu Pilot’u hayal kırıklığına uğratıyor.

Salı Dizileri 2019

Duygu Pilot’u Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Kimse Bilmez 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Duygu’nun Ali’ye aşk itirafında bulunduğu mektup Pilot’un eline geçiyor. Kendisini yara bandı olarak gören kullanıldığını hisseden Pilot, Duygu’ya bunun kendisi gibi bir adama yapılmayacağını söyler. Ali ise Uygar’ın şikayeti üzerine hapse atılır. Sevda, Ali’nin deftere yazdığı satırları okuyup göz yaşı döker.

İşte Kimse Bilmez 15. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1174070206567800840

KİMSE BİLMEZ 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kurt beyin emriyle Samim Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söylemeden zehirlenerek öldürülür. Uygar ise eve gelip Sevda’ya kendisiyle evlenmezse Ali’ye, oğlunun katilinin kim olduğunu anlatacağını söyler. Sevda, kabul etmez hatta içeriden Ali’nin silahını alıp ona doğrultur. Sonra vazgeçip kendini vurmaya kalkar. Uygar, Sevda’ya kendini öldürürse Ali’nin ailesine ve kardeşine neler yapacağını anlatınca vazgeçer ve Uygar’a boyun eğmek zorunda  kalır.

Takacı’nın kardeşi abisinin intikamını almak için Pilot’u vurur. Ancak cinayetten aranan Pilot’u hastaneye götüremezler ve kurşunu Duygu çıkarır. Kapıya daha çok adam gelir ve ev kurşun yağmuruna tutulur. Tuğçe’nin aklına Ali gelir ve ondan yardım ister. Ali gelip adamları etkisiz hale getirir ve onları kurtarır. Uygar, Sevda’yı alıp eve götürür ve hemen evleneceklerini açıklar. Sevda’nın ailesi bu durumdan çok memnun olur.

Sevda, Ali’ye onunla olamayacağını yanlış bir karar verdiğini ve Uygar’la evleneceğini söyler. Ali, Sevda’yı Uygar’ın tehdit ettiğini anlar ve düğünü basar. Tüm adamları etkisiz hale getirir birde Uygar’a kafa atar ve Sevda’yı alıp çıkar. Uygar, polisleri arayıp Ali’nin arabasını takip ederler. Ali, tam Sevda’yla konuşacakken polisler gelir ve Ali’yi gözaltına alırlar.

Kimse Bilmez 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda Uygar’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler