Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çocuklar Cem'in Güzel Hatıralarıyla...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Çocuklar Cem’in Güzel Hatıralarıyla Yaşıyor!

Büyük beğeni ile izlenen Bir Aile Hikayesi dizisi 14. yeni bölümü ile 21 Eylül cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şakir, yoğun bakımdan çıkar ve başından tek bir dakika ayrılmayan Mahur’a, diğer torunlarının doğduğunu göremediğini ancak bu torunu doğana kadar yaşayacağını söyler. Şakir için üçüncü çocuğu yapmak için karar veren Mahur’la Müjde’yi yeni bir hayal kırıklığı bekler. Dizinin yeni fragmanında; Çocuklar Cem’in güzel hatıralarıyla yaşıyor. Ama babalarıyla her zaman kutladıkları özel günlerine Nedim’in gelmesi Berk’in canını sıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Çocuklar Cem’in Güzel Hatıralarıyla Yaşıyor!

Bir Aile Hikayesi 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda,; Çocuklar babalarıyla birlikte kutladıkları aşure gününü onun yokluğunda da devam ettirirler. Babalarının ölümünden sonrada o mutlu günü beraber geçiren kardeşler bir araya gelir. Ancak Nedim’in de orada olduğunu gören Berk tepki gösterir.

İşte Bir Aile Hikayesi 14. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/MRDnsmsMdAI

BİR AİLE HİKAYESİ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Şakir hastanede yoğun bakıma alınır. Saatler sonra gözünü açar ve Mahur’a torununun doğumunu görene kadar ölmeyeceğini söyler. Mahur’la Müjde ise söyledikleri yalan altında ezilirler. Melahat’in durumu fark etmesi üzerine yeni bir karar alıp 3. çocuklarını yapmaya karar verirler. Beste, Erdem’in evlenme teklifini kabul eder ancak hemen değil hayal ettiği gelinliğin içine girinceye kadar ondan süre ister. İkili birlikte yaşamaya karar veriler. Bu durum Berk’in hoşuna gitmez. Berk ise Nil’in karşısına çıkıp önceden gittikleri barda onu bekleyeceğini söyler.

Oturup beklemeye başlayan Berk artık Nil’in gelmeyeceğini düşünüp orada tanıştığı bir kadınla bardan çıkar. O sırada da Nil fikrini değiştirip oraya gider ama Berk’i kadınla bardan çıkarken görür ve dönüp gider. Berk ise kadından özür dileyip ona başkasını sevdiğini söyler. Beste, Bodrum’da bir zayıflama kampına gideceğini Erdem’e söyler. Erdem karşı çıkar ama onu dinlemez gider. Oraya vardığında Erdem’i arayan Beste kadın sesi duyar ve onun Ceylan’ın yanında olduğunu anlar. Müjde ise tekrar hamile kalmak için doktora gittiğinde, normal yollarla hamile kalamayacağını öğrenir.

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Beste Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler