Ana SayfaDizilerMsterchef Ceza Oyununun Galibi Hangi Takım? Masterclas'ın Büyük Ödülünü Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Msterchef Ceza Oyununun Galibi Hangi Takım? Masterclas’ın Büyük Ödülünü Kim Kazandı?

Tv 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışma programı Masterchef Türkiye’de bir ilk yaşandı ve takımlara ceza oyunu verildi. 6. haftanın kaptanlık oyununda şefler iki takımın yapmalarını istediği Hamburger menüsünde önlerine gelen hamburgerlerin hiç birini beğenmediler. Ödül olarak Masterclas’a katılma hakkını kaybetmiş oldular. Ancak şefler aralarında konuşup ceza oyunu yapmaya karar verdiler. Takımlar ceza oyununda ter döktüler. Masterclas’ın büyük ödülünü kim kazandı?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterclas’ın Büyük Ödülünü Kim Kazandı?

Masterchef’in dünkü bölümünde Müge elenerek yarışmaya veda etmişti. Yarışmanın son bölümünde takımlar Masterclas’tan önce ceza oyunu için yerlerini aldılar. Karşılarında torbalar dolusu soğan ve patates gören yarışmacılar şok oldular. Şefler takımlara süre vermedi. Önlerindeki soğan ve patatesleri hangi takım daha önce soyup doğrar ise o Masterclas’a katılmaya hak kazanacaktı. Kırmızı takım mavi takımdan önce soğanları ve patatesleri doğrayıp Masterclas’ta yarışmaya hak kazandı.

MASTERCLAS KIRMIZI TAKIMIN OLDU?

Masterclas’ta, yarışmacıların daha önce başarılı olamadıkları, Hamburger, Patates cips, Hardal sos, Ketçap, Mayonez menüsünü şeflerin anlatımıyla tekrar yaptılar. Şefler, menünün tüm inceliklerini ve püf noktalarını kırmızı takıma anlattı. Yarışmacılar en iyi hamburgerleri yapmak için uğraş verdiler. Masterclas’ın büyük ödülü ise Somer, Danilo ve Mehmet şefle birlikte İstanbul’un en iyi Hamburger yapan mekanına gidip, o süre içerisinde şeflere istediği soruyu sorabilecek.

BÜYÜK ÖDÜL KİMİN?

Şefler önce en kötü hamburgeri yapan başladılar. Mehmet şefin elediği ilk aday Alican oldu. Danilo şefin menüsünü en az beğendiği, Mustafa oldu. Somer şefin en az beğendiği aday ise Eda oldu. Geriye son dört yarışmacı kaldı. Murat, Cemre, Yasin ve Ekin arasından ilk elenen Yasin, ikinci elenen Murat olduktan sonra geriye Ekin’le Cemre kaldı. İki yarışmacının yaptığı Hamburgerler bir birine çok yakın olmasına rağmen, ikisi arasında bir seçim yaptılar ve kendileriyle birlikte İstanbul’un en iyi Hamburger yapan restoranda gitmeye hak kazanan yarışmacı CEMRE oldu. Cemre, üç büyük şefe istediği soruları sorabilme hakkını da kazanmış oldu.

Masterclas'ın Büyük Ödülünü Kim Kazandı

Masterchef 6. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler