Ana SayfaDizilerMasterchef 6. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 6. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 6. hafta ilk iki eleme adayı Güzede ve Batuhan F olarak belirlenmişti. Diğer iki eleme adayını belirlemek için dokunulmazlık oyunu oynandı. Şeflerin verdikleri menüyü verilen süre içinde en iyi şekilde yapan takım dokunulmazlığı aldı. Dokunulmazlık oyunları sonunda dört yarışmacı eleme potasına düştü. Masterchef 6. hafta elenen yarışmacı belli oldu ve Masterchef hayali sona erdi.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 6. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Masterchef dokunulmazlık oyununda şefler, takımlara sokak lezzetleri menüsü verdiler. Menüde; Midye Dolma, Balık Ekmek, Tavuklu Pilav, Arnavut Ciyeri ve Halka Tatlısı vardı. Mavi ve Kırmızı takım 45 dakika süre içinde menüyü hazırlamak için yarışa başladılar. Mavi takım tatlısını yetiştiremedi. Kırmızı takımın tatlısı ise yenilmeyecek kadar kötüydü. Şefler diğer yemekleri tattılar ve en iyi menüyü Kırmızı takımın yaptığına karar verdiler. Böylelikle Mavi takım eleme potasına düşmüş oldu. Zaten iki oyuncusu eleme potasında olan mavi takım ikinci oyun için yerlerini aldılar.

MAVİ TAKIM DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım dokunulmazlığı aldığı için balkondaki yerini aldı. Mavi takım yarışmacıları tekrar bir dokunulmazlık oyunu için Somer şefin belirlediği Avustralya’ya özgü bir yemek seçti. Mavi takım Somer şefin seçtiği Pavlova yemeğini yarışmacılara tattırdı. Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarışmacıların süreleri başlatırdı. Şefler yemeği en iyi yapan 3 yarışmacıyı yanlarına çağırdılar. Bunlar; Rıfat, Açelya, Batuhan oldu. Bu üç yarışmacı arasından en iyi yemeği yapan ise Rıfat oldu.

Rıfat, takımından bir ismini direk eleme potasına götürme hakkı olduğu için tercihini Müğe’den yana kullandı. Böylelikle Üçüncü eleme adayı da belirlenmiş oldu. Mavi takımın kendi aralarındaki oylama da ise Batuhan seçilerek, dördüncü eleme adayı oldu. Batuhan, Batuhan F, Müge ve Güzide eleme oyunu için yerlerini aldı.

Eleme oyunundaki menüyü Danilo şef seçti. Şefin seçtiği yemek Ravioli’yi yarışmacılar tattı ve bu yemeğe en yakın yemeği yapmak için uğraş verdiler. Şefler, Güzide’nin ve Batuhan’ın yemeğini beğendiler ve bu iki yarışmacıyı arkadaşlarının yanına gönderdiler. Geriye kalan Batuhan F ile Müge arasında seçim yaptılar ve Masterchef hayaline veda eden yarışmacı MÜGE oldu.

Masterchef'te Elenen Yarışmacı Kim Oldu

Masterchef 6. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler