Ana SayfaÜnlülerCiciş Esra'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a Tam destek

İlgili Postlar

Ciciş Esra’dan Kıvanç Tatlıtuğ’a Tam destek

Geçtiğimiz yıllarda trafik kontrolünde çevirilen Ciciş Kardeşler fotoğraf çektiren polis memuru görevinden edilmişti. Gazeteciler Cicişlerle fotoğraf çektirdi gerekçesiyle sürgün edilen polis memurunu hatırlatarak Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakimin ceza almasını gerektiğini söyledi. Bu konuyla alakalı sosyal medyada paylaşım yapan Esra Ersoy ise Kıvanç Tatlıtuğ’a  tam destek.

Ciciş Kardeşlere Tepki!

Yıllar önce trafik kontrolünde çevirilen Ciciş Kardeşler polis’e hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen cicişler polisi zor durumda bıraktı memurdan şapkasını çıkartmasını isteyen cicişler. Şapkasız olarak profilden poz veren polisin fotoğrafını sosyal medya sayfasında paylaşan kardeşler, tepki alınca fotoğrafı hemen sildi.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Açıklama…

Kıvanç Tatlıtuğ hakim

Vergi müfettişlerinin denetimlerde Kıvanç Tatlıtuğ‘un adına satışa dayanmayan sahte faturalar düzenlendiği tespit edildi. Vergi müfettişleri Kıvanç Tatlıtuğ hakkında, vergi kaçırmak ve sahte fatura düzenlemek suçundan  ihbarda bulunuldu. Vergi suçlaması için Tatlıtuğ hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta hakim karşısına çıktı. Duruşma kadın hakim ile fotoğraf çektiren Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada çok eleştirildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Ciciş Esra’dan Kıvanç Tatlıtuğ’a Tam destek

Geçtiğimiz yıllarda trafik kontrolünde çevirilen Ciciş Kardeşler fotoğraf çektiren polis memuru sürgün edilmişti. Gazeteciler Cicişlerle fotoğraf çektirdi gerekçesiyle sürgün edilen polis memurunu hatırlatarak Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektiren hakimin ceza almasını gerektiğini söyledi.Bu konuyla alakalı sosyal medya’da gönderiler yapan    Esra Ersoy ise Kıvanç Tatlıtuğ’a  tam destek.Sosyal medyada Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili gönderinin altına açıklama yaptı yaptığı açıklamada”Bugün sabah gazetesinde çıkan bu habere katılıyorum. Biz o polis için çok üzülmüştük. O Hakime de bir şey olursa Kıvanç Tatlıtuğ da çok üzülecektir eminim. Bir insanın zarar görmesine vesile olduğunu hissetmenin verdiği vicdan azabı çok üzücü.Farkında olmadan bir anlık hata yapıyor onlar da. Cezası çok büyük olmamalı en azından ilk defasında uyarı alsalar bir daha yapmazlar zaten.”diyerek Kıvanç Tatlıtuğ’a tam destek çıktı.

ciciş esra açıklama

Esra Ersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler