Ana SayfaDizilerMasterchef 6. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 6. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 2019 18. bölümüyle ekranlara geldi. Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışma programında, takımlar dokunulmazlık için yarıştılar. Yarışmanın son bölümünde Masterchef Türkiye, Ampute Futbol milli takımının antreman sahasına konuk oldu. Mavi ve Kırmızı takım dokunulmazlık alabilmek için milli takımın oyuncularına tüm hünerlerini sergilemek için ter döktüler. Yarışın sonunda, Masterchef dokunulmazlığı alan takım ve Masterchef 6. hafta eleme adayları belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 6. Hafta Eleme Adayları!

Masterchef’in dünkü bölümünde, her iki takımında yaptığı yemekler beğenilmemiş ve Masterclas ödül oyunu sahipsiz kalmıştı. Ama şefler çarşamba günü süpriz bir Masterclas yapacaklarını açıkladılar. Çarşamba günü neler olacak? Yarışmacıları ne gibi süprizler bekliyor merakla bekleniyor.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Takımlar, verilen menüyü yapmak için yerlerini aldılar ve var güçleriyle verilen saatte menüyü yetiştirmeye çalıştılar. Dokunulmazlık yarışı sırasında Yasin, yemeği bırakıp kendilerini izleyen sporcularla konuşunca Somer şef sinirlendi ve Yasin’e futbol sahasının çevresini bir tur koşma cezası verdi. Yasin, yemeğine devam edebilmek için sahayı turladı ve yemeğini yapmaya devam etti.

MasterChef’in 18. son bölümünde, bu defa ülkesi için savaşmış ve gazi olmuş, Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı sporcuları için hazırlandı. Mavi ve Kırmızı takım, Ampute Milli Takımının antreman sahasında kendilerine verilen yemekleri yaptı. Takımların yapacakları menüyü verilen sürede yetiştirip, milli takım oyuncuların beğenisine sundular. En çok beğenilen yemekler Kırmızı takımın yemekleri oldu ve 6. haftanın dokunulmazlığını da kazanmış oldu. Alican ilk kaptanlık tecrübesini başarıyla tamamladı ve takımı dokunulmazlığın sahibi oldu.

MAVİ TAKIM BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Şeflerin verdiği yemeği en iyi yapan iki yarışmacı Rıfat ile Güzide oldu. En başarı iki yarışmacı arasından ise en iyi yemeği yapan yarışmacı Rıfat olarak belirlendi. Rıfat, takımından ilk eleme adayını Güzide olarak belirledi. Takım üyeleri ikinci eleme adayını belirlemek için oy verdiler. Müge ile Batuhan f aynı oyu alınca. Rıfat’ın seçimiyle Masterchef 6. hafta eleme adayları, Güzide ile Batuhan F olarak belirlendi.

Masterchef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler