Ana SayfaDizilerMasterchef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programı Masterchef Türkiye 6. hafta kaptanlık oyunu için ekranlara geldi. Yarışmacılar Mavi takım kaptanı olabilmek için ter döktüler. Masterchef 6. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı belli oldu. Takımlar oluşturulduktan sonra, Mavi ve Kırmızı takım Masterclas ödül oyunu için yarıştılar.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Masterchef Türkiye 2019’a bugünkü bölümüne yeni katılan Alican Sabunsoy hayli heyecanlıydı. Şefler kaptanlık oyunu için yarışmacılara birer kutu verdiler ve kutunun içinden çıkacak malzemelerle soğuk kahvenin yanında yenilebilecek bir tatlı yapmalarını istediler. Tatlılar yapıldı ve her şef birer tane en çok beğendikleri tatlıyı yapan yarışmacının isimlerini açıkladılar. Ancak, Somer şef tattığı tatlılardan hiç birini beğenmedi. Mehmet şefin iki, Danilo şefin bir yarışmacının tatlısını beğendiler. Soğuk kahvenin yanında yenilebilecek en iyi üç tatlıyı Güzide, Cemre ve Rıfat yaptı. Bu üç yarışmacı arasından en iyi tatlıyı yapan ise Güzide oldu ve Mavi takımın kaptanı olmayı hak etti.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU!

Güzide, Mavi takımın kaptanı olduktan sonra Kırmızı takımın kaptanı olarak yarışmaya yeni giren Alican’ı seçti. Takımlar oluşturuldu.

Mavi takım kaptanı Güzide, takımına seçtiği yarışmacılar ise, Suna, Rıfat, Batuhan F, Batuhan, Açelya ve Müge oldu.

Kırmızı takım kaptanı Alican, takımına seçtiği yarışmacılar ise, Ekin, Murat, Cemre, Eda, Yasin ve Mustafa oldu.

Ödül oyunu Masterclas için yarışmacılar yerlerini aldılar. Yapacakları yemeğin, Hamburger, Patates kızartması, Mayonez, Çepçap ve Hardal sosu olduğunu duyunca yarışmacılar çok sevindi. Ancak şeflerin yarışmacılara bir süprizi vardı. İki takımın şefleri aşağıda kalacak. Diğer yarışmacılar balkona çıkacak ve beşer dakikalık aralarla aşağıya inip diğer yarışmacının yarım bıraktığı yemeği devam edecekti.

Takımlar, bu edapta zorlandılar. Zorda olsa menülerini yetiştirdiler. Ama her üç şefte önlerine gelen Hamburgerleri ve sosları beğenmediler. Dolayısıyla Masterclas ödül oyununun kazananı olmadı. Somer şef, çarşamba günü özel bir Masterclas olacağını oraya elenen yarışmacının da katılabileceğini söyledi. Sadece, zorlu bir Masterclas olacağı ip ucunu verdi.

Masterchef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler