Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi! Yılmaz Sonunda Züleyha'yla Buluşuyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi! Yılmaz Sonunda Züleyha’yla Buluşuyor!

Atv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 37. yeni bölümüyle 26 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir, Züleyha bebeğini aldırmadan yetişir. Ama Şermin’in de evini ateşe verip intikamını aldıktan sonra Demir, annesini ve Züleyha’yı İstanbul’a götürür. Yılmaz’da İstanbul’a gidip Züleyha’yla konuşma yolları arar. Dizinin yeni bölümünde, Yılmaz sonunda Züleyha’yla buluşuyor. Kalbi duran Fekeli hayatta kalabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Sonunda Züleyha’yla Buluşuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yılmaz, sonunda Züleyha’yla gizlice buluşuyor. Her şeyi bildiğini, kendisinin canını kurtarmak için Demir’le zorla evlendirildiğini öğrendiğini söylüyor. Züleyha’da bunu ona defalarca anlatmaya çalıştığını, çocuğuyla da tehdit edildiğini anlatırken ikili bir ses duyup irkliyor. Züleyha, Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu söyleyecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1175473516524834816

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, evliliklerinin ilk gününde Müjgan’a yalan söyleyip İstanbul’a Züleyha’yı bulup konuşmak için gider. Giderken de Fekeli’ye mektubu okutur. Hünkar’a karşı duyguları olan Fekeli’de bir an evvel onunla konuşmak için Yamanlar konağına gider. Ancak onunda İstanbul’a gittiğini öğrenir. Gülten’den Hünkar hanım gelince kendisine haber vermesini ister. Demir’in şirketini birileri vergi kaçırdığı iddiasıyla şikayet eder ve müfettişler gelir.

Bunu öğrenen Demir, Çukurova’ya gider. Bu şikayeti Cengaver’in yaptığı söylenir ve Cengaver’i bulup ona silah çeker. Züleyha, Demir’e İstanbul’da yaşamak istediğini Çukurova’ya gitmek istemediğini, oradaki işlerle annesinin ilgilenmesini ister. Hünkar, Züleyha’nın kendisini istemediğini duyunca annesinin hastalandığını söyleyerek Adana’ya döner. Yılmaz, Hünkar’ın döndüğünü duyar ve gizlice konağa girip onunla hesaplaşmak için kaçırır.

Fekeli’ye de Gülten’den Hünkar’ın geldiği haberi gelir. Konağı arayan Fekeli, Hünkar’ın kaybolduğunu duyunca Yılmaz’ın ona bir şey yapacağından korkar. Yılmaz, Hünkar’a mektubu göstererek, Züleyha’yı kendi canı için tehdit edip zorla oğluyla evlendirdiğinin hesabını sorar. Hünkar ise onları kardeş olarak bildiğini, Züleyha’nın sokaklara düşmemesi için Demir’le evlendirdiğini söyler. Yılmaz, silahını ona doğrulttuğu sırada Fekeli yetişir ve Yılmaz’ın elinden silahı almaya çalışırken kendisi vurulur. Acil ameliyata alınan Fekeli’nin kalbi durur.

 Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fekeli Hayata Dönecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler