Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yanlışlıkla Mustafa'yı Vuran Ada Şimdi...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yanlışlıkla Mustafa’yı Vuran Ada Şimdi Ne Yapacak?

Aşk Ağlatır dizisi merakla beklenen 3. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ada’yı, Mustafa ve İsmail’in elinden kurtarmayı başaran Yusuf, ona aşık olduğunu itiraf eder. Ada’yı seven Yusuf, Nalan’a ayrılmak istediğini söyler. Kendini farklı tanıtan Nalan bunalıma girer. Ada, özgürlük yolundaki ilk adımını atar. Fakat, onu bekleyen yeni süprizler hayatını tekrar cehenneme çevirir. Yanlışlıkla Mustafa’yı vuran Ada şimdi ne yapacak?

Pazar Dizileri 2019

Mustafa’yı Vuran Ada Şimdi Ne Yapacak?

Aşk Ağlatır 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada, ayrı evini tuttuktan sonra yengesini yanına çağırmıştı. Ancak yengesi dayısıyla birlikte gelir. Kendisinin hasta olduğunu söyleyip Ada’nın evinde kalmak ister. Onları takip eden Mustafa, eve girer İsmail’den paralarını alıp Ada’yı silahla beklemeye koyulur. Ada, eve geldiğinde onu silah zoruyla götürmek isteyen Mustafa’ya direnirken silah patlar. Mustafa yaralanır ve o sırada Yusuf kapıya gelir. Ama Ada, onun başını belaya sokmamak için bir şey söyleyemez.

İşte Aşk Ağlatır 4. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mustafa ve İsmail, Nagehan’ın yanından Ada’yı alıp arabaya bindirip götürürler.Nagehan Yusuf’u görür ona olanları anlatırken Rüzgar arabayla oradan geçiyordur ve Ada’yı kurtarmak için yola koyulurlar. Yolda, Mustafa’nın arabasını kıstırıp Ada’yı kurtarırlar. Mustafa, İsmail’e sinirlenip yolda onu aşağı indirip bırakır. Nagehan’ın kolundaki morluğu gören kocası neler olduğunu sorar. Ada’da olanları anlatınca, Nagehan’ın kocası artık Ada’yı evde istemez.

Ada, kendisine ev aramaya başlar. Yusuf’un da yardımıyla onun evine yakın bir küçük ev bulur. Eve yerleştikten sonra Ada, yengesini arayıp yanına çağırır. Ama dayısı da gelir. Ada, dayısını evinde istemez ancak çok hasta olduğunu söyleyince dayanamayıp kabul eder. Mustafa, Ada, evden çıkınca İsmail’e silah çekip paralarını ister. İsmail, paraları verir ve artık yakalarından düşmesini söyler. Mustafa, Ada’yı alıp götüreceğini nikah da kıymayacağını kendisinin kapatması yapacağını söyler.

İsmail’e Ada’yı arayıp yengesinin hastalandığını söylemesini ister. Nagehan, Ada’nın telefon gelip apar topar işten ayrıldığını duyunca Yusuf’u arar. Yusuf, Ada’nın evinin önüne geldiğinde Nalan’ın düştüğünü yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve geri döner. Ada, ise eve geldiğinde Mustafa’yla karşılaşır. Ona silah doğrultup zorla götürmek isteyen Mustafa’nın silahı ateşlenir.

Aşk Ağlatır 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ada Mı Vuruluyor Mustafa Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler