Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ada Mı Vuruluyor Mustafa Mı?

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ada Mı Vuruluyor Mustafa Mı?

Show Tv’nin yeni dizisi Aşk Ağlatır, ilginç hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Dizinin 3. yeni bölümü 22. Eylül pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İsmail ve Mustafa, Ada’nın izini bulup onu kaçırırlar. Nagehan’la Yusuf, Ada’yı onların elinden kurtarmayı başarır. Aşk Ağlatır dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Mustafa Ada’yı tuzağına düşürüyor ve Ada ondan kurtulmaya çalışırken silah patlıyor. Ada mı vuruluyor yoksa Mustafa mı?

Pazar Dizileri 2019

Ada Mı Vuruluyor Mustafa Mı?

Aşk Ağlatır dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında; Ada ile Yusuf birlikte vakit geçirmeye başlarlar. Nagehan’ın kocası artık Ada’nın yanlarında kalmasının artık tehlikeli olabileceğini söylerken Ada duyar. Ayrı eve çıkıp özgür bir hayata adım atmak isteyen Ada’ya Sumru yardım eder. Ancak, Ada’ya yengesinin çok hasta olduğu haberi gelince işten apar topar çıkar. Bunun Mustafa’nın tuzağı olduğundan habersizdir. Karşısında Mustafa’yı gören Ada kaçmaya çalışırken silah patlar. İkisinden biri vurulur.

İşte Aşk Ağlatır 3. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, kendisini Nagehan’ın yanında kalmaya başlar. İsmail. Ada’nın gitmesine izin verdiği için karısını aç bırakıp ilaçlarını vermez. Mustafa yoğun bakıma alınır. Yusuf, hapistedir ama Mustafa’nın yoğun bakımdan çıkmasıyla kefaretle serbest bırakılır. Nalan, Yusuf’un kefaretini öder. Yusuf, hapisten çıkar ama Nalan’ı aramaz. Eminönü’ne gidip Ada’yı bıraktığı yerde arar. Ada’yla Nagehan’da alışveriş için oradadır. Yusuf, Ada’yı gördüğü sırada İsmail’in kendisini takip ettiğini fark eder. Hemen simitçiye Ada’yı gösterip, ona gidip İstanbullunun onu bırakmadığını dayısının orada olduğunu, kaçmasını söylemesini birde telefon numarasını vermesini ister.

Ada, dayıdan kurtulur ancak telefon numarasını yanlış aldığı için Yusuf’a ulaşamaz. Ertesi gün İsmail, Ada’nın Nagehan’ın yanında olduğunu öğrenir ve evine gider. Ada, eve gireceği sırada Nagehan onu uyarır ve gitmesini söyler.Ada, Yusuf’un kaldığı mahalleyi hatırlar ve otobüsle oraya gider. Yusuf’da evde Nalan’ı bırakıp dışarı çıkar. Köpeğini ararken Ada’yı görür ve eve götürür. Ada, Yusuf’un sevgilisininde olduğu masada kahvaltı yaptıktan sonra gider. İş çıkışı İsmail’le Mustafa Ada’yı yakalayıp arabaya atıp götürürler. Yusuf’da Ada’yı görmek için oradadır.

Aşk Ağlatır 3. bölüm 1. Fragmanı Geldi! Yusuf 2. Defa Ada’nın Kahramanı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler