Ana SayfaDizilerAfili Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem'le Ayşe Kampta Aynı Çadırda Yatacak!

İlgili Postlar

Afili Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem’le Ayşe Kampta Aynı Çadırda Yatacak!

Afili Aşk 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve yine izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizinin son bölümünde; Muhsin bey, kalp krizi geçirir ve ameliyata alınır. Muammer hoca ise kendisini Ceyda’nın yanlış yönlendirdiğini ağzından kaçırır. Şirkete gelen yeni denetmen Kerem’i yanlış yönlendirir. Muhsin bey iyileşerek hastaneden çıkar. Kerem, çizgisinden vazgeçmeyince şirkete süpriz bir yönetici gelir. Dizinin yeni fragmanında, Muhsin bey aileyi kampa götürüyor. Kerem’le Ayşe kampta aynı çadırda yatmak zorunda kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’le Ayşe Aynı Çadırda!

Afili Aşk 15. bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda; Muhsin bey ameliyattan sonra gezi planları yapmaya başlar. Doğada bir kamp yapmak isteyen Muhsin beyin fikrine en çok sevinen Ayşe olur ve tüm aileyi kampa gider. Ayşe ayağını burkar ve Kerem, ona yaslanıp yürümesine yardımcı olur. Sıra yatmaya gelince Kerem’le Ayşe, Muhsin beye itiraz edemeyecekleri için aynı çadırda yatmak zorunda kalırlar. İkili ister istemez yakınlaşır ancak bu sefer ikisi de hallerinden memnun gibi görünüyor.

İşte Afili Aşk 15. bölüm ilk fragmanı…

https://youtu.be/mHLQHnozn_U

AFİLİ AŞK 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Muammer hoca, kendisini yanlış yönlendiren kişinin Ceyda olduğunu ağzından kaçırınca, Kerem Ceyda’yı işten kovar. Şirkete gelen güzel denetmeni gören Volkan’la Kerem önce heyecanlanırlar. Ancak Sırma, şirket çalışanlarını yetersiz görür ve işçi çıkarmak ister. İlk gidenlerden biride Erkut olur. Kerem, bambaşka biri olmuştur. Çalışanlara sert davranmaya başlamıştır. Gece yarılarına kadar birlikte çalışmak zorunda kalan Sırma’yla Kerem’in yalnız kalmaları Ayşe’yi kıskançlık krizlerine sokar.

Hatta şirkete gizlice gidip onları izler. Gece mesaisinde Sırma, Kerem’e asılır ancak Kerem’den yüz bulamaz. Sırma’nın telefonda yönetici olarak Kerem’in yönetici olarak yetersiz olduğunu söylerken Kerem duyar. Ayşe, Kerem’e çok değiştiğini şirkete ilk ortak olduğunda yaptığı konuşmada aile şirketi olduklarını söylediğini ona hatırlatır. Kerem, eskisi gibi davranmaya karar verir. Ancak Sırma şirketin yeni bir yönetici tayin ettiğini Kerem’e söyler. Yeni gelen yönetici ise Ceyda’dır. Ceyda, kovulduğu yere yeni yönetici olarak döner.

 Afili Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Güzel Denetmen Kerem’in İlgi Odağı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler