Ana SayfaDizilerKuzgun 18. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kuzgun Ferman Savaşı Başlıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 18. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Kuzgun Ferman Savaşı Başlıyor!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzgun 2. sezon 18. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bölümünde; Dila’nın kendisini vurmasından sonra 1 yıl geçer ve Kuzgun her yerde onu arar. En sonunda onu Ferman’ın evinde bulur. Dila’yı almak için tekrar gelen Kuzgun, Ferman’la Dila’nın nişanlandıklarını görür. Kuzgun, oradan Dila’yı alır götürür ancak Dila, artık Kuzgun’u istemez. Hatta Ferman’la bir iş ortaklığına da adım atmıştır. Kuzgun Ferman savaşı başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Ferman Savaşı Başlıyor!

Kuzgun 18. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Kuzgun, Ferman’ın mahalleden alamadığı hissenin yönetimini alıp karşılarına ortak olarak çıkar. Dila, Kuzgun’la konuşmak için yanına gider ve onu artık hayatında istemediğini, onsuz bir hayat kuracağını bu ortaklığı istemediği söyler. Kuzgun’un ortaklıktan hemen çıkmasını ister. Oda Ferman’dan korkmadığını, onu gözünde büyütmemesini söyler.

İşte Kuzgun 18. bölüm ön izleme!

KUZGUN 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kurşun Dila’nın kalbini sıyırıp geçmiştir. Behram ölmüştür ve onun adamları Dila’yı öldürmek için hastaneye gelirler. Ama Ferman Dila’yı hastaneden kaçırmayı başarır. Aradan bir yıl geçmiştir ve Dila iyileşmiştir.Su arada Kuzgun her yerde Dila’yı arar ve sonunda, Dila’nın izini bulur. Korumaları olan bir eve girer ve orada Ferman’la karşılaşır. Dila’nın zorla evde tutulduğunu zanneder ve bir gün sonra onu almak için gittiğinde, Dila’yla Ferman’ın nişanlandıklarını görür.

Dila, Kuzgun’u görüp yanına gider. Kuzgun, Dila’nın elinden tutup evden çıkarır.Kulübeye giden ikili sarılıp hasret giderirler. Ama birden Dila’nın Kuzgun’a olan tavırları değişir. Onun bunları duymak istediğini söyleyip Ferman’la evleneceğini söyler ve gider. Ferman ise Dila’nın geri döneceğinden emin hareket eder. Ferman’ın yeğeni Güneş ise Kuzgun’a yakındır hatta ona hayranlık duyar.

Ferman, Kuzgun’un mahallesindeki evlerin arsaların hisselerini toplayıp bir proje başlatmaya karar verir. Tabi Dila ve Ali’de onunla birliktedir. Ancak tek bir projeyi satın alamazlar.Bu arada Kartal’da hapishanededir. Kuzgun, Ferman’ın alamadığı hissenin yönetimini alıp, onların yeni ortakları olarak karşılarına çıkar. Kuzgun’u karşılarından gören Dile, Ali ve Ferman şok olurlar.

Kuzgun 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Dila’nın Seçimine Kuzgun Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler