Ana SayfaDizilerYasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi! Şahika'nın Foyası Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Yasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi! Şahika’nın Foyası Ortaya Çıkacak Mı?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma merakla beklenen 50. yeni bölümüyle 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Şahika Yıldız’ın yemeğine zehir koymuştu ve o yemeği yanlışlıkla Aysel yeyince hastanelik olmuştu. Bu olaydan sonra Yıldız iyice Şahika’dan korkmaya başlayıp Ender’i arayarak artık ortaya çıkmasını istemişti. Ender, polislerle gelip Şahika’nın kendisini öldürmeye çalıştığını söylemişti. Dizinin yeni bölümünde, Şahika’nın foyası ortaya çıkacak mı?

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika’nın Foyası Ortaya Çıkacak Mı?

Yasak Elma 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika, Ender’i öldürmeye teşebbüsten karakola götürülür. Karakolda Şahika, panikleyen Yiğit’e kimseye tek kelime etmemesini söylerken, Halit onları duyar. Ender ise Caner’e Yiğit’den şikayetçi olmayacağını yıllar önce onun hayatını kararttığını tekrardan bunu yapmayacağını, öz oğlunu kendi elleriyle hapse attırmayacağını söyler. Halit, Yıldız’a karnındaki bebek kendisinden ise o çocuğu ona göstermeyeceğini söyler. Kovulan Yıldız, evden çıkıp giderken bir araba çarpar ve yere yığılır. Halit Şahika’da yanındayken Erim’in tahlil sonuçlarını açıklayınca Ender şok olur.

işte Yasak Elma 50. bölüm fragmanı…

 

YASAK ELMA 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Erim’i her gün Yıldız hakkında doldurur. Bir gece Erim, Şahika’nın verdiği ilacın etkisiyle yatağından kalkıp Yıldız’ın odasına gidip boğazına sıkmaya çalışır. Yıldız’ın çığlıklarıyla tüm ev ayağa kalkar ve fırsattan istifade Şahika, Yıldız’ın kapısının kilitli tutulması gerektiğini Halit’e söyler. Şahika’nın ikinci hamlesi ise onu zehirlemek olur. Bebekten de Yıldız’dan da kurtulmak ister. Yıldız, Ender’in tüm sosyetik arkadaşlarını ve basını arayıp evde parti verir ve bebeğinin erkek olduğunu, müştemilatta kaldığını hatta üzerinden kilitlendiğini herkese anlatır.

Yıldız’ın yemeğine zehir koyar ancak o yemeği Yıldız değil Aysel yer ve fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Şahika, hastanede Aysel’in kanından zehir çıkmaması için tahlillerde oynama yaptırır. Psikolojik olduğu söylenir. Yıldız, kendisinin yemediği yemeği Aysel’in yediğini öğrendikten sonra iyice Şahika’dan korkmaya başlar. Hemen, Ender’i arayıp Şahika’nın onun anlattığından da tehlikeli olduğunu, Erim’in de kendi bebeğinin de canının tehlikede olduğunu söyler. Ender, polislerle birlikte eve gelir kendisini öldürmek isteyenin Şahika olduğunu söyler.

Yasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender’in Ortaya Çıkması Tüm Dengeleri Bozacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler