Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu Ekranlara Geri Dönüyor!

Atv ekranlarında en çok izlenen yarışma programlarından, Kim Milyoner Olmak İster’i uzun bir süredir sunan Murat Yıldırım’ın iyi bir dizi teklifi almasından sonra Atv ile olan anlaşmasını sonlandırdı. Murat Yıldırım’ın program sunuculuğundan ayrılmak zorunda kalmasından sonra pek çok ünlüye sunuculuk teklifi gitti. Bunlardan biride Kenan İmirzalıoğlu olmuştu. Kenan İmirzalıoğlu ekranlara Kim Milyoner Olmak İster’le geri dönüyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu Ekranlara Geri Dönüyor!

Atv ekranlarının efsane yarışma programına evet diyen Kenan İmirzalıoğlu, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İmirzalıoğlu, en son, Bir Cihan Fatihi dizisinden sonra bir daha dizi projelerinde yer almayacağını beyan etmişti. Aslında ünlü oyuncuyu hayranları dizilerde görmek istiyor. Yinede ekranların en çok kazandıran ve izlenen yarışma programında onu görmek izleyenlerini memnun edecek.

PEKİ KİM MİLYONER OLMAK İSTER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal, Kenan İmirzalıoğlu’na bölüm başına rekor bir teklifte bulundu. Duyumlarımıza göre İmirzalıoğlu, bölüm başı 250 bin TL ile Atv ile anlaşmış. Yeni sezonda yarışmacılara milyonluk sorular, Kenan İmirzalıoğlu tarafından sorulacak. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yakında başlayacağı öğrenildi. Ancak, ne zaman yayınlanacağı konusunda kesin bir bilgi gelmedi.

Kenan İmirzalıoğlu, şimdiye kadar yer aldığı projelerde reyting rekorları kırmıştı. Ancak yakışıklı oyuncunun son oynadığı dizi reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayınca dizi de erken final yapmak zorunda kalmıştı. Son oynadığı dizide hayal kırıklığına uğrayın oyuncu, dizilerden kendisine gelen tekliflere sıcak bakmadı. Kendisine gelen her projeyi ince eleyip sık dokumaya başlayan yakışıklı oyuncunun bir daha dizi yapmama kararı aldığı konuşuldu. İmirzalıoğlu, yarışma programından kendisine gelen uçuk teklifi ret edemedi ve kabul etti.

Usta oyuncu, sevenlerinin karşısına farklı bir şekilde çıkmanın heyecanını yaşarken. İzleyenler ise onun o çok sevilen ses tonuyla o yarışmayı nasıl sunacağının merakını yaşıyor. Çok yakında ekranlara gelmesi beklenen, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının Kenan İmirzalıoğlu farkıyla izlemek isteyen seyirciler ve yarışmaya İmirzalıoğlu ile tanışmak için katılmak isteyen yarışmacılar gün saymaya başladı.

Kim Milyoner Olmak İster İçin Kenan İmirzalıoğlu’na Rekor Teklif Götürüldü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler