Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Yamaç'ın Efsun'la Tanışması Biraz...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 2. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Yamaç’ın Efsun’la Tanışması Biraz Kanlı Oluyor!

Çukur 3. sezona yeni oyuncu kadrosuyla bomba gibi bir giriş yaptı. Dizi merakla beklenen 3. sezon 2. bölümüyle 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Yarın akşam izleyenleriyle buluşacak olan dizinin yeni bölümünde, yer yerinden oynayacak. Yamaç, babasının intikamını almak için yeni planlar yaparken, Cumali’de hapisten kurtulma peşinde. Baykal’ın kızı Efsun ise Koçovalılar’ın içine girmek için uğraşıyor. Yamaç’la Efsun tanışıyorlar. Ancak Yamaç’ın Efsun’la tanışması biraz kanlı oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç’ın Efsun’la Tanışması Biraz Kanlı Oluyor!

Çukur 3. sezon 2. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Baykal’ın annesi, Çukur’un sadece oğlunu değil torunlarını da aldığını, oğlunun soyunun kuruduğunu söylüyor. Yamaç Baykal’ın annesini buluyor. Ancak, sırtından yediği bıçakla yere yığılıyor. Gözünü açtığında ise Efsun’u görüyor. Bundan sonra Efsun’la Yamaç arasında neler geçecek? Yamaç, Efsun’un Baykal’ın kızı olduğunu öğrenecek mi?

İşte Çukur 3. sezon 2. bölüm yeni fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yücel’in tuzağından Yamaç sağ çıkıyor. İdris’in oğluna yalvarmaları sonucunda Yamaç, silahın tetiğini çekiyor. Babası kollarında can veren Yamaç, aklını yitirmiş bir vaziyette kolonya diye bağırmaya başlar. Daha sonra babasının eşyalarını alıp eve götüren Yamaç, gözyaşları içerisinde babasının cenazesini yıkar.

Sahile çıkıp hava alayım derken, orada oturan birilerine kolonya dökmeye başlar. Onu deli zanneden insanların şikayeti sonucunda akıl hastanesine yatırılır. Hastanede Yamaç’ın gitar çalıyormuş gibi davranışını gören doktor kendi gitarını ona verir ve Yamaç’ın hayata geri dönmesini sağlar.

Yamaç, dışarı çıktığında Yücel’in ailesini büyük tuzak kurar. Ailesinin öldürüldüğünü sanan Yücel, aklını kaybederek akıl hastanesine düşer. İdris Koçovalı’nın hapiste olan oğulları ise deliye dönüp, orada yaşadıkları zorlukları atlatıp dışarı çıkma çabasına düşerler. Sultan ise Vartolu’ya gidip onun kendisine bir can borcu olduğunu, bunun karşılığında İdris’in katilini bulup öldürmesinin onun görevi olduğunu söyler.

Çaresiz kalan Vartolu, çıkar çıkmaz babasının katilini öldürmek için ant içer. Diğer yandan Azer Kurtuluş ve Yücel’le iş birliği yapıp Çukur’u içten bitirmeye yenin eden Baykal’ın kızı Efsun devreye girer. Efsun, Çukur’un içine girmek için nasıl bir plan yapacak?

Çukur 3. Sezon 2. Bölüm 2. Fragman Geldi! Yamaç’ın Azer’e Sunduğu Teklif Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler