Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Yıllar Sonra Aylin'le Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Yıllar Sonra Aylin’le Karşılaşıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi yeni bölümü ile 26 Eylül perşembe günü izleyenleriyle buluşacak. Dizinin son bölümünde; Anne ve babasının ayrılmasına engel olmak isteyen Kayra bir oyun oynar ve kaybolmuş gibi yapmayı planlar. Ancak gerçekten kaybolur. Nejat, Suna’nın kardeşleriyle birlikte Muhallebici dükkanını yeniden hayata geçirmeye çalışırken Kayra’yı okulda sanırlar. Aylin, Kayra’yı takip eder ve kaybolduğunu anlayıp onu alarak Nejat’a teslim eder. Nejat, yıllar sonra ilk kez Aylin’le karşılaşıyor ve donup kalıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Yıllar Sonra Aylin’le Karşılaşıyor!

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kayra’nın kaybolmasıyla Nejat deliye dönüyor. Aylin, onu alıp eve getirip teslim ediyor. Kayra’yı gören Suna’yla Nejat mutluluktan havaya uçuyorlar. Ancak onu getirenin Aylin olduğunu gören Nejat, donup kalıyor. Hayri’nin Aylin, demesiyle Suna’da parkta tanıştığı kadının gerçek Aylin olduğunu anlıyor. 5 yıl sonra karşılaşan Nejat, Aylin’e ne tepki verecek. Aylin, Kayra’yı almak isteyecek mi? Tüm bu sorular dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

İşte Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı….

BENİM TATLI YALANIM 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Pervin olanları duyar ve kızının evden ağlayarak çıktığını görür. Yıllar önce de kendisini dinlemeden yargılayan Şevket’le konuşmak için buluşan Pervin, Suna’yı bir kere dinlemesi için ikna etmeye çalışır. Kayra, hala annesiyle babasının boşanacaklarını zanneder. Nejat, Kayra’ya yanlış anladığını annesiyle boşanmayacağını söyler ama Kayra onlara inanmaz. Suna, babasına Kayra’da kendi çocukluğunu gördüğünü onun için bu yalanı söylediğini anlatır. Ama Şevket, kızına çok ağır konuşur. Evi terk eden Suna’nın yardımına Nejat, koşar ve onu eve götürür.

Nejat, Şevket beyin çocuklarına söylediği yalanı öğrenir. Pervin’i bulup konuşur. Pervin, ortaya çıkamayacağını, çok hasta olduğunu ve hastalığının son evresinde olduğunu, eğer çocuklarına yaşadığını söylerse onlara aynı acıyı tekrar yaşatmak istemediğini söyler. Nejat, Şevket’in sırrını yüzüne vurur. Nejat ve Suna’nın kardeşleri Suna’yı tekrar hayata döndürmek için muhallebici dükkanını hayata geçirmeye başlar. Bu arada Kayra eve bir not bırakıp gider. Kendisini kaybolmuş gibi gösterip ailesini merak ettirmek isterken gerçekten kaybolur. Aylin, Kayra’yı bulur ve arabasına bindirir.

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra’yı Nejat’a Teslim Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler