Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 19. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! 'O Adamdan Uzak Duracaksın'!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 19. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! ‘O Adamdan Uzak Duracaksın’!

Kardeş Çocukları dizisi merakla beklenen 19. yeni bölümüyle 24 Eylül salı günü ekranlara gelecek. İdil’in ölümüyle Adnan ortaya çıkıyor ve Yıldırım’dan intikam almak için harakete geçiyor. İlk hedefi iflasın eşiğinde olan Umay oluyor. Adnan, Umay’a ortaklık teklif etmek için çağırdığı mekandan çıkarken magazincilere yakalanıyorlar. Yıldırım, annesinden Adnan’la Umay’ın bir araya geldiğini öğrenir ve Umay’ın karşısına çıkıp, ‘O adamdan uzak duracaksın’ diyerek onu uyarır.

Salı Dizileri 2019

‘O Adamdan Uzak Duracaksın’!

Kardeş Çocukları 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hayat, annesinin Yıldırım’ın yanında hizmetçilik yapmasını kabullenemez. Teselliyi teyzesinden bularak ona yaklaşmaya başlar. Rezzan, Adnan’la Umay’ın birlikte görüntülendiği haberi endişe içinde oğluna gösterir. Yıldırım ise Umay’ı Adnan konusunda uyarır ve uzak durmasını söyler. Her şeyi bilen Savaş, Ümran’a, oynanan oyunları istese bitirebileceğini ama neden bitirmediğini sorar.

İşte Kardeş Çocukları 19. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞ ÇOCUKLARI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Üç ay boyunca komada kalan Yıldırım, artık Cerrahlık yapamayacaktır. O komadayken Ümran bir kaç kez onun ziyarete gelir. Lebriz ise başından ayrılmaz ve Yıldırım’ın Ümran diye sayıkladığını duyar. Ümran, Karalar köyüne yerleşir. Hayat ise annesini İstanbul’a dönmek için ikna edemez.

Umay ise iflasın eşiğine gelir ve pırlanta kolyesini gizlice satar. Ama Adnan’ın adamları onu takip edip fotoğraflarını basına verir. Rezzan, Ümran’ın yazdığı mektubu okur ve yanına gidip onu evlerinde çalışmak için ikna eder. Adnan, Yıldırım’la konuşup kızının ölmesinden onun sorumlu olduğunu ancak onun canını almak kendisinin işine yaramayacağını söyler.

Daha sonra Umay’ı ayağına çağıran Adnan, onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar. Umay, eve geldiğinde bir paket gelir ve pakette sattığı pırlanta kolye vardır. İçindeki notta ise bir davet. Umay, Adnan’ın davet ettiği yere gider. kolyesini iade edip çıkacakken, batmakta olan şirketine ortak olmak için teklif sunar.

Tutuklu olan Reşat’la Savaş görüşmek ister. Lebriz görüşmeyi ayarlar. Savaş, Reşat’a önce Yıldırım’ın Umay’dan olan oğlu olarak kendini tanıtır. Daha sonrada Umay’ın para karşılığında Yıldırım’ın sahte oğlu olduğunu, ona yardım edebilmesi için karşılığını ödemesini teklif eder.

Kardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Savaş Umay’ın Pisliklerini Ortaya Çıkarabilecek Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler