Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 2. Bölüm 2. Fragman Geldi! Yamaç'ın Azer'e Sunduğu Teklif...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 2. Bölüm 2. Fragman Geldi! Yamaç’ın Azer’e Sunduğu Teklif Ne?

Show Tv ekranlarının efsaneleşen dizisi Çukur 3. sezon 1. bölümüyle geçen hafta ekranlara gelmişti. Dizinin 3. sezon 2. bölümü 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur’un son bölümünde; Akıl hastanesinden çıkan Yamaç, Yücel’e ailesi üzerinden bir oyun oynamış ve onu akıl hastanesine girdirmeye başarmıştı. Baykal’ın kızı ortaya çıkmış ve Koçovalılara karşı yapılacak yeni planlara dahil olmuştu. Çukur 3. sezon 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yamaç, Azer’e bir teklif sunuyor ve silahlar patlıyor. Peki, Yamaç’ın Azer’e sunduğu teklif ne?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç’ın Azer’e Sunduğu Teklif Ne?

Çukur 3. sezon 2. bölüm 2. fragmanında;  Vartolu hapisten çıkıyor ama bu diğer kardeşlerinin hoşuna gitmiyor. Akın’ın ise Koçovalıları içeriden bitirecek darbeler vurmaya hazırlanıyor. Yamaç, Azer’e teklif sunuyor ve ondan bir seçim yapmasını istiyor. Azer, silahını kime ateşliyor.

işte Çukur 3. sezon 2. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yücel’in tuzağından Yamaç sağ çıkıyor. İdris’in oğluna yalvarmaları sonucunda Yamaç, silahın tetiğini çekiyor. Babası kollarında can veren Yamaç, aklını yitirmiş bir vaziyette kolonya diye bağırmaya başlar. Daha sonra babasının eşyalarını alıp eve götüren Yamaç, gözyaşları içerisinde babasının cenazesini yıkar. Sahile çıkıp hava alayım derken, orada oturan birilerine kolonya dökmeye başlar.

Onu deli zanneden insanların şikayeti sonucunda akıl hastanesine yatırılır. Hastanede Yamaç’ın gitar çalıyormuş gibi davranışını gören doktor kendi gitarını ona verir ve Yamaç’ın hayata geri dönmesini sağlar. Yamaç, dışarı çıktığında Yücel’in ailesini büyük tuzak kurar. Ailesinin öldürüldüğünü sanan Yücel, aklını kaybederek akıl hastanesine düşer. İdris Koçovalı’nın hapiste olan oğulları ise deliye dönüp, orada yaşadıkları zorlukları atlatıp dışarı çıkma çabasına düşerler.

Sultan ise Vartolu’ya gidip onun kendisine bir can borcu olduğunu, bunun karşılığında İdris’in katilini bulup öldürmesinin onun görevi olduğunu söyler. Çaresiz kalan Vartolu, çıkar çıkmaz babasının katilini öldürmek için ant içer. Diğer yandan Azer Kurtuluş ve Yücel’le iş birliği yapıp Çukur’u içten bitirmeye yenin eden Baykal’ın kızı Efsun devreye girer. Efsun, Çukur’un içine girmek için nasıl bir plan yapacak?

 Çukur 3. Sezon 2. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Aliço Çukur’a Geri Dönebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler