Ana SayfaDizilerÇocuk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Asiye Akça'yı Hasan'a Teslim Edecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Asiye Akça’yı Hasan’a Teslim Edecek Mi?

İlk iki bölümüyle büyük beğeni toplamayı başaran Çocuk dizisi 3. yeni bölümü ile 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye, birbirlerinden habersiz iki kardeş, Hasan’la Ali Kemal’in Akça yüzünden karşı karşıya gelmesinden ve ikisinden birinin zarar görmesinden korkuyor. Ali Kemal ise sonuna kadar Akça’nın arkasında durmaya kararlı. Asiye, kavganın bitmesi için Akça’yı evden gitmesini istiyor ancak kabul etmeyince onu Hasan’a vermeye karar veriyor. Asiye Akça’yı Hasan’a teslim edecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Asiye Akça’yı Hasan’a Teslim Edecek Mi?

Çocuk 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Asiye, Akça’nın evden gitmesi için yalvarıyor. Şule ise Akça’nın Efe’nin annesi gibi davranıp kendisinden hesap sormasından rahatsız oluyor. Ali Kemal, Hasan’ın karşısına çıkıp Akça’yı aradığı her yerde kendisini bulacağını söylüyor. Akça, Ali Kemal’e neden kendisine yardım ettiğini soruyor. Ali Kemal ise bazen hikayelerde iyi insanlarında yolunun kesişeceğini, onun hikayesindeki iyi adam olmak istediğini söyler. Asiye, Hasan’la konuşup ona Akça’yı getireceğini onu da alıp gitmesini ister.

İşte Çocuk 3. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Akça’nın Efe’yi kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve hastaneye kaldırılır. Şule, çocuğuna bakamadığı için yine ailenin tepkisine maruz kalır. Ali Kemal, Akça’nın telefonunu açınca Hasan’ı kocası sanıp onun hastanede olduğunu söyler, Akça, Hasan’ın geleceğini öğrenince telaşlanınca Ali Kemal onun kaçmasına yardım eder ve eve götürür.

Hasan, Ali Kemal’in evinin önünde Akça’nın arabasını görünce Akça’nın orada olduğunu anlar. Akça’nın eve gelmesi Asiye’yi huzursuz eder. Çünkü Hasan’ın onun peşini bırakmayacağını iki oğlunun bir birlerine girmesinden korkar. Şule’de, Efe’yi koruyamadığı için Akça’nın onu kurtarmasıyla Ali Kemal’in gözüne girmesinden rahatsız olur. Akça, evden gitmeye karar verir ancak giderken Efe arkasından gitmemesi için ağlar.

Tam gidecekken Şule’yi çocuğu emzirirken görür. İlaçlarını kullanmayan Şule’ye Efe’yi emanet etmekten vazgeçer. İçeri girip Ali Kemal’e kendisini Hasan’dan koruyup korumayacağını sorar. Ali Kemal’de onu sonuna kadar koruyacağını söyleyince, Efe’den kendisine gönderdiği notu ona gösterir. Mektupta Hasan, sekize kadar Akça dışarı çıkmazsa evi basacağını yazmıştır.

Çocuk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Asiye İki Oğlu Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler