Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cenk Cemre Ve Nedim İçin...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cenk Cemre Ve Nedim İçin Savaş Veriyor!

Zalim İstanbul 2. sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Dizi merakla beklenen 12. yeni bölümü 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Agah beyin Nedim’le yaptığı anlaşmadan sonra Cemre’ye herkes sırtını dönmüş ve konağı terk etmek zorunda kalmıştı. Yeni bölümde, Cenk, Cemre’nin bulunduğu arabanın önüne geçip onu alarak evine götürüyor ve ortalık karışıyor. Herkesi karşısına alan Cenk Cemre ve Nedim için savaş veriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cenk Cemre Ve Nedim İçin Savaş Veriyor!

Zalim İstanbul 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, Cemre’yi kolundan tutup götürmek isteyince Cemre, ona kahraman olmak mı istediğini soruyor. Cenk ise onu kurban olmaktan kurtardığını söylüyor. Cenk, babasının karşısına çıkıp Cemre’ye ne yaptıklarının hesabını soruyor. Ceren’in Nedim’e kötü davrandığını gören Cenk, onu uyarıyor. Seher ise kızının Nedim’e kötü davrandığını görünce şok oluyor. Korkan Nedim’i sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte Zalim İstanbul 12. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/WjSHI2Z3gWc

ZALİM İSTANBUL 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Nedim’i bulup eve getirir ama Cemre’yi unutturamaz. Nedim sürekli Cemre diye sayıklar. Şeniz, Ceren’e Nedim’in ilaçlarını aksatmadan vermesini ister ancak babaanne Ceren’in Şeniz’in dediği ilaçları Nedim’e vermesini istemez. Avukata danışıp Nedim’in ne kadar malı mülkü olduğunu öğrenene kadar o zehirli ilaçları vermemesi için Ceren’i tembihler. Cemre, Nedim’e karşı eziyetlerine devam eder. Ceren, yine Cemre diye tutturan Nedim’in üzerine sıcak çorba döküp yakar.

Hapse atılan Cemre’nin fidye istemediği ortaya çıkar ancak Agah, isterse adam kaçırmaktan onun 15 yıl ceza yemesini sağlayacağından Nedim’le pazarlığa oturur. Nedim’den, Cemre’nin serbest kalması karşılığında onunla bir daha görüşmek istememesini ister. Nedim, Cemre’nin hapis yapmaması için bunu kabul eder.

Cemre, serbest kalır ve eve gelip Nedim’den özür diler ancak Nedim, onun geldiğine sevinmemiş gibi davranır. Seher, Civan, babaanne müştemilata kendilerini kilitleyip Cemre’nin yanına çıkmazlar. Cemre, dışarıda ağlayıp annesinden af diler ama Seher, kızını affetmez. Herkesin yüzünü çevirdiği Cemre, arabaya bindirilip konaktan gönderilir. Bu sırada Nedim’e tahammül edemeyen Ceren, eline aldığı yastıkla Nedim’i boğarak öldürmeye çalışır.

Zalim İstanbul 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Cemre’ye Cenk’ten Destek Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler