Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Eylül'ün Geri Dönmesi Demir'i...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 15. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Eylül’ün Geri Dönmesi Demir’i Şok Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 14. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir’le Selin sevgili oluyor ve aralarında gizli saklı hiç bir şey kalmıyor. Burak, ikilinin sevgili olmasını kıskanıyor ve Demir’in bir açığını aramaya başlıyor. Ayrıldığı bir nişanlısı olduğunu, onun da yönetim kurulu üyelerinden birinin kızı olduğunu öğrenince işi kolaylaşıyor. Eylül, şirkette çalışmak üzere geri dönüyor. Eylül’ün geri dönmesi Demir’i şok ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Eylül’ün Geri Dönmesi Demir’i Şok Ediyor!

Her Yerde Sen 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Eylül’le buluşup neden geri döndüğünü soruyor. Her şeyin yarım kaldığını söyleyen Eylül’e Demir, onun yarım bırakıp gittiğini kendisininde bitirdiğini söylüyor. Yaptıklarından pişman olan Eylül, Demir’i unutamamıştır. Selin ise Demir’e geçmişinin geçmişte kaldığını kendisiyle bugünde kalmasını istiyor. Vedat’da Eylül’le konuşup kardeşini bir kere kırdığını bir daha kırmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Ama Eylül Burak’la plan yapmaya devam ediyor. Demir, Selin’e gerçekleri anlatabilecek mi?

İşte Her Yerde Sen 15. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir ile Selin’in arası düzelir ikili birlikte çok güzel vakit geçirmeye başlar. Hatta Selin’i müşterilerden bile kıskanmaya başlar. Geç vakit Selin’le iş görüşmesi yapmak isteyen müşteriye de beraber giderler. Demir, adamın Selin’e asıldığını anlar hatta ispat eder. Demir’in açığını ayan Burak, Eylül’ü bulur hatta onun yönetim kurulundan birinin kızı olduğunu da öğrenir. Bu işini daha da kolaylaştırır.

Bu arada iş yerinde de Demir’in müşterilerine müdahale edip onu kötü duruma düşürmeye çalışır. Şirket çalışanları bu durumu fark eder. Başarılı yönetici Demir, bir dergi için röportaj verir. Orada kalbinde birinin olup olmadığı sorulunca, özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını söyler. Selin’de kızı kıskanır. Eylül, şirkete gelir ve Demir’in karşısına çıkar. Onu karşısında gören Demir şok olur.

Neden geldiğini sorduğunda, babasının yönetim kurulunda olduğu bir şirketin başına geçmekle kendisine mesaj gönderdiğini söyler. O sırada Selin içeri girer ve Demir’in yüz ifadesinden bir şeyler olduğunu anlar.

Her Yerde Sen 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Burak’ın Yaptığı Süpriz Demir’i Şoke Edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler