Ana SayfaDizilerVuslat 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Aziz'in Oyunundan Habersiz Feride Kahroluyor!

İlgili Postlar

Vuslat 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Aziz’in Oyunundan Habersiz Feride Kahroluyor!

Vuslat yeni 2. sezon bölümüyle geçen hafta TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin merakla beklenen 22. yeni bölümü 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Aylarca komada kalan Aziz gözlerini açar. Ancak bir tek Feride’yi tanıyamaz. Aziz, etraflarında dönen oyunları öğrenmek için onu tanımama numarası yapar. Nehir ise fırsattan istifade Aziz’le nişanlanır. Aziz’in oyunundan habersiz Feride kahroluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz’in Oyunundan Habersiz Feride Kahroluyor!

Vuslat 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tahsin, Fırat’ı hapisten çıkarma karşılığında yaptığı anlaşmanın karşılığında, Hasibe’den istediği belgeleri ve albümü getirmesini istiyor. Aziz, bu hikayenin başrollerinin Sultan ve Feride olduğunu çözüyor. Feride’nin elindeki anahtarın sırrı ne bilinmiyor. Aziz, Feride’yle birlikte çekilmiş fotoğrafına bakıyor. Nehir ise yeni planlar peşinde. İki sevgilinin karşı karşıya gelmesi ve Aziz’in Feride’yi tanımıyormuş gibi davranmasıyla Feride gözyaşlarını tutamıyor.

İşte Vuslat 22. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, aylardır komada ve Perihan hanım da ölmüştür. Nasıl öldüğü ise gizemini koruyor. Tahsin bey arada mezarına gidip çiçek koyar. Aziz’in yokluğuna ise tek üzülen Sultan ile Feride olur. Onu hemen hemen her gün ziyaret ederler. Feride’nin her Aziz’i ziyarete gittiğinde Aziz’in durumunda değişiklikler olur. Fırat, Kerem’i vurduğu için hapistedir. Hasibe ise tüm olanlardan Feride’yi sorumlu tutup onu evden kovmuştur. Tahsin’in büyük sırrını bilen Hasibe oğlunun serbest kalması şartıyla onunla pazarlık yapar. Tahsin, Fırat’ın hapisten çıkmasını sağlar. Fırat’da annesi gibi başlarına gelen her şeyin sorumlusu olarak Feride’yi suçlar.

Aziz’in ve Kerem’in yokluğunda Nehir, neredeyse şirketi ele geçirir. Aziz, uyandığında Sultan’ı tanır ama Feride’yi tanımaz. Bunu duyan Nehir, Aziz’in yanına gidip nişanlanma aşamasında olduklarını söyler. Aziz, kaldıkları yerden devam etmeyi kabul eder. Kerem bunu öğrenince çok şaşırır ama Nehir’le abisinin yokluğunda pazarlık yapmayı da ihmal etmez.

Aziz Kerem’e annesinin nerede olduğunu sorar oda yurt dışında olduğunu söyler. Nehir, Aziz’e bir hoş geldin partisi düzenler. Tahsin, bunun tam zamanı olduğunu Nehir’e söyler. Nehir’de misafirlere Aziz’le nişanlanma kararı aldıklarını söyleyip yüzükleri takarlar. Aziz, Nehir’e Feride’yi göstererek onun kim olduğunu sorar. Oda şirkette çalışan biri olduğunu söyler. Aziz, annesinin mezarına giderek, o soyadı artık taşımayacağını söyler.

 Vuslat 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz Tüm Sırları Ortaya Çıkarma Peşinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler