Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! 'Sen Benim İçin...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! ‘Sen Benim İçin Kocaman Bir Hiçsin’!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizi merakla beklenen 2. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey’in kızları babalarıyla Yıldız’ın düşmanlığının altında eski bir aşk hikayesi olduğunu öğrenirler. Evleri de karşı karşıya olan inatlaşan çekişmeleri devam eder. Yıldız onları kasabadan kovmaya kararlıdır. Beş parasız kalıp iş arayan Kuzey’e kasabalılar da tepkilidir. Kuzey’in ‘Sen benim için kocaman bir hiçsin’ sözlerinden sonra Yıldız gözyaşları içinde onu kalbinden attığını haykırır.

Cumartesi Dizileri 2019

‘Sen Benim İçin Kocaman Bir Hiçsin’!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey’in kızı girdiği samanlıkta karşılaştığı gençle babasına yakalanınca ortalık karışır. Kızlar okula başlar ama adapte olmakta zorluk çekerler. Yıldız, Kuzey’e yeni tuzaklar kurmaya devam eder. Bundan bunalan Kuzey, yıllardır vicdan azabı çektiğini ancak şimdi onun kendisi için kocaman bir hiç olduğunu söyler. Yıldız ise gözyaşları içinde ırmağın kenarına gidip onu kalbinden attığını haykırır.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey’in işleri bozulunca kızlarını da alıp 20 yıl önce terk ettiği kasabasına geri döner. Babasıyla da arası iyi olmayan Kuzey’in annesi yayla evinin anahtarını verir. Kızlar eve gittiklerinde şok olurlar. Güzel bir ev beklerken kulübe gibi bir yere gelmişlerdir. Kuzey, kızları eve bırakıp yiyecek bir şeyler almaya kasabaya iner. Bir tüp, makarna, yağ ve salça alacak kadar parası olan Kuzey, balıkçılara gidip miçoluk yapmak ister.

Hemen balığa çıkmakta olan bir balıkçının yanında iş bulur. Ancak orada Yıldız’ın erkek kardeşiyle karşılaşıp denize atılır. Üstü başı ıslak eve döner. Kızlar karşı komşularına gidip yiyecek bir şeyler almak isterler ancak Kuzey’in kızları olduğu öğrenilince elleri boş eve dönerler. İki eski sevgili köprüde karşılaşırlar. Yıldız, Kuzey’i köprüden geçirmek istemez ve geldiği yere geri dönmesini ister. Kuzey’de ondan inat olunca Yıldız onu dereye atmak isterken ikisi birden dereye düşerler. Yıldız, Kuzey’in evine giden su borularını tüfekle patlatır. Kuzey, inatla evine onarmaya başlar ve gitmeye niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Kuzey’i Yıldırabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler