Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz Sonunda Sessizliğini Bozdu! "Kardeşim....."

İlgili Postlar

Özcan Deniz Sonunda Sessizliğini Bozdu! “Kardeşim…..”

Son dönemlerde kardeşi Gülcan Deniz’den sonra annesi de hastaneye kaldırılan Özcan Deniz sessizliğini koruyordu. Ailesine   yardım etmediği sebebiyle gündemde büyük yankı uyandıran ünlü şarkıcı Özcan Deniz, sonunda hakkında çıkan dedikodularla ilgili UçanKuş Tv’de yayınlanan Magazin Merkezi’ne konuştu. Şok edici tüm Detaylar Haberimizde..

Özcan Deniz Sonunda Sessizliğini Bozdu! “Kardeşim…..”

Kız Kardeşinden Sonra Anneside Hastanede Ama Özcan Deniz Nerede?

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in UçanKuş Tv’de yayınlanan Magazin Merkezi’ne  açıklamalarında; “Hakkımda böyle haberlerin yapılması beni derinden üzmüştür. Söz konusu kişiden medya vasıtası ile haberdar oldum. Olayı öğrendikten sonra hemen araştırma yaptım. Soyağacımıza baktım. Babamın üstüne kayıtlı böyle biri yok” dedi.

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz Yardım Edecekmi?

Kendisine, Yardım isteyen kişiye herhangi bir yardım yapıp yapmayacağı hakkındaki sorusunu da tüm samimiyetiyle yanıtlayan şarkıcı Özcan Deniz, kardeşi Ercan Özcan’a bu konu hakkındaki talimatları ilettiğini de ifade etti.

Diğer yandan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, sevenlerine çok yakında 4 şarkılık bir albüm yapacağını ve yepyeni bir sinema filmi için de yönetmenlik yapacağını duyurdu.

En Son Dakika Magazin Haberleri .…Burada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler