Ana SayfaÜnlülerKız Kardeşinden Sonra Anneside Hastanede Ama Özcan Deniz Nerede?

İlgili Postlar

Kız Kardeşinden Sonra Anneside Hastanede Ama Özcan Deniz Nerede?

Geçtiğimiz günlerde hastalığı ile gündeme gelen Gülcan Deniz söyledikleri ve yaşadıklarıyla oldukça dikkat çekti.Ünlü sanatçı Özcan Deniz’in kız kardeşinden sonra annesi de hastaneye kaldırıldı ama Özcan Deniz nerede?

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz Sessizliğini Hala Koruyor…

Bir süredir magazin dünyasında ve güncel sebepler arasında da konuşulan olaylar arasında yer alan Özcan Deniz ve Gülcan Deniz kardeşlerinin arasındaki gerginlik hala devam etmekte. Kalp hastası olan Gülcan Deniz babasının ölümünden sonra abisi Özcan Denize ulaşamadığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Özcan Deniz bu konuyla alakalı hiç bir yorum yapmamış ve sessizliğini korumuştu. Kız kardeşinden sonra annesi de hastanede olan ama Özcan Deniz’in nerede olduğu hala tartışılan konulardan…

 

Kız Kardeşinden Sonra Anneside Hastanede Ama Özcan Deniz Nerede?

özcan deniz kardeşi

Basına yeni düşen haberler arasında Gülcan Deniz’in annesinin de fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı gelen bilgilerin arasında Özcan Deniz’in annesinin KOAH hastası olduğu ve durumunun ciddi olduğunu yardıma ihtiyaçlarını olduğunu dile getirirken abilerinden de hala yardım istemeyi ihmal etmedi. Ailesinden gelen bir açıklama ise Özcan Deniz için babası öldükten sonra bizde onun için öldük ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler