Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu'dan Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Sezen Aksu’dan Şok Açıklama!

Minik Serçe lakaplı ünlü sanatçı Sezen Aksu’dan Şok açıklama geldi hayranlarını üzecek bir haberle dönen ünlü sanatçı aldığı radikal kararla dikkatleri üzerine çekti.

Sezen Aksu Kimdir?

 Üzücü Haber…

sezen aksu

Türk pop müziğinin efsanesi yaptığı şarkılarla hayranlarını etkileyen ve  hayranlarından minik serçe lakabını alan  Sezen Aksu geçtiğimiz günlerde Kanlıca’da bir mağazadan çıkarken basın mensuplarıyla karşılaştı muhabirlerle konuşan Sezen Aksu’dan Şok açıklamalar geldi.

Sezen Aksu’dan Şok Açıklama!

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu Kanlıca’da mağazadan çıkarken görüntülenirken muhabirlerin “sahneleri bıraktınız mı ” sorusuna karşılık olarak verdiği cevap sevdiklerini ve hayranlarını üzecek durumda. Yaptığı açıklamalarda “Ben böyle çok iyiyim hiç dönmeyi düşünmedim, düşünmüyorum. Bundan sonrası benim hayatım” diyerek sevenlerini üzen haberi verdi.Muhabirler Sezen Aksu’ya “Murat Boz sizden şarkı alacak mı?” diye soru sorulunca minik serçe şöyle yanıt verdi “Murat’ı çok severim istediği şarkımı alabilir” dedi. Sezen Aksunun sahneleri bırakıp bırakmayacağı herkes tarafından bir bilmece gibi karşılansada hayranlarının ve onu sevenlerinin bunu istemediğini bilmekteyiz…

Sezen Aksu’nun Acı Günü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler