Ana SayfaÜnlülerMetin Hara İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Simge Sağın'dan Olay Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Metin Hara İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Simge Sağın’dan Olay Açıklama Geldi!

Son zamanlarda Adriana Lima ile olan birlikteliği ile konuşulan ve ayrılık geldikten Metin Hara ile adı aşk iddialarına karışan Metin Hara ile aşk yaşadığı iddia edilen Simge Sağın’dan olay açıklama geldi!

Simge Sağın Kimdir?

Adriana Lima -Feat- Simge Sağın

adriana lima metin hara

Simge Sağın ve Metin Hara Birlikte Mi?

Metin Hara ile adı aşk iddialarına karışan ve geçtiğimiz aylarda Adriana Lima ile birlikteliğini sonlandıran ve bunun üzerine adı çok fazla ünlü ile anılan Metin Hara en son Simge Sağın ile aynı paragraf altında anıldı. Simge Sağın bu konuyla alakalı bazı açıklamalarda bulunurken Metin Hara’dna hiçbir açıklama gelmemesi gayet düşündürücü bir durum.

Metin Hara İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Simge Sağın’dan Olay Açıklama Geldi!

simge sağın metin hara

Metin Hara Kimdir?

Aşkla alakalı sorulan sorulara yanıt veren Simge Sağın 2018 de müzisyen olan sevgilisinden ayrıldığı ve Ozan Bayraşa ile olan birlikteliğini noktalandırdığını söyleyen Simge Sağın ” uzun zamandır yalnızım” kelimelerini kullandı. Sözlerine devam eden Sağın ” kollarımı açtım enerjimi yolladım ve bekliyorum, hayatıma kim girecek merak ediyorum” dedi. Aldatmaya dair konuşan Simge Sağın ” iyi ki aldatıldım iyi ki böyle birşey yaşadım ve hayatımdan gitmişler” cümlelerini kullanarak dışarıya verdiği mesaj gayet anlaşılır bir dildeydi. Muhabirlerin sorduğu asıl soruya yanıt veren Simge Sağın; Metin Hara ile aşk yaşıyor musunuz? sorusuna Metin ile uzun süre öncesinden tanışıyoruz ama aşk yaşamıyoruz cevabını verdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler