Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz, Türkiye'yi Terk Etti İddialarına Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz, Türkiye’yi Terk Etti İddialarına Yanıt Verdi

Ünlü internet fenomeni Dj Kerimcan Durmaz, birkaç gündür hakkında söylenen Türkiye’yi terk etti, Amerika’ya taşındı dedikodularına jet hızında yanıt verdi.  Kerimcan Durmaz, tüm bu öne sürülen iddialar hakkında neler söyledi? İşte Detaylar..

Kerimcan Durmaz Oturduğu Siten Kovuldu Mu?

Kerimcan Durmaz, “Türkiye’yi Terk Etti”iddialarına Yanıt Verdi!

Türkiye’de en ünlü sosyal medya fenomeni arasına girmeyi başaran ünlü dj  Kerimcan Durmaz’ın Acarkent’teki yaşadığı evden atıldığı ve Amerika New York’a yerleştiği iddiaları günlerdir Magazin gündeminde yer alıyordu.

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz sosyal medya sayfasından yaptığı bir açıklamayla çıkan dedikoduları yalanladı.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz: “Artık Midem Bulanıyor”

Sosyal medya sayfasından paylaştığı bir video ile Yurtdışına kaçtı dedikodularına cevap veren ünlü fenomen Kerimcan Durmaz;

“Kahkahalar içerisinde uyandım. Artık midem bulanıyor aslı olmayan haberlerden. Ben sadece ufak bir tatil ve eğitim için buraya geldim ama çok başka şeyler konuşuluyor. İtibar etmeyiniz”  ifadelerini kullandı.

Ünlü fenomen Durmaz, Seyehat halindeyken bindiği uçağın tuvaletinde müstehcen görüntülerinin videosunu çekip ve sosyal medyada hesabından paylaşmış ve de sonrasında videoyu yayınladığını çok kısa bir sürede fark edip silmişti. Aynı zamanda da hakkında 6 Aydan 2 Yıla Kadar Hapis hapis istemiyle yargılanmıştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler