Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz Oturduğu Siten Kovuldu Mu?

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Oturduğu Siten Kovuldu Mu?

Geçtiğimiz dönemlerde bir skandalla gündeme gelen Kerimcan Durmaz’a tepkiler azalmamış ve Durmaz’ın ismi neredeyse unutulmuştu. Uzun bir süredir kayıplara karışan Durmaz geçtiğimiz gün New York’a gitti. Sosyal medya hesabına attığı hikayelerle bir süre New York’a yerleşeceğini söyleyen Durmaz Türkiye’den gidiyor mu tartışmasını yaratarak yeniden gündeme gelmeyi de başardı. Yurt dışına gidiş sebebi olarak eğitime katılacağını açıklayan Durmaz hakkında bugün yeni bir iddia gündeme damgasını vurdu. İddialara göre Durmaz artık oturduğu sitede istenmedi. Kerimcan Durmaz oturduğu siten kovuldu mu?

Kerimcan Durmaz Yurt Dışına Mı Kaçtı?

Skandal Unutulmadı!

Geçtiğimiz ayarlarda uçaktaki cinsel içerikli fotoğrafıyla gündeme damga vurarak eleştirilerin odağında kalan Kerimcan Durmaz önce fotoğrafın kendisine ait olmadığını söylemiş, sonrasında ise kabul ederek tüm takipçilerinden özür dilemişti. Bu açıklamaların ardından Durmaz’a gelen tepkilerin şiddeti de artmıştı. Sosyal medyanın en sevilen fenomen isimlerinden biri olan Durmaz, bu olayla milyarlarca takipçisini kaybetti.

Yanında Sadece Danla Bilic Kaldı!

Hakkında hapis istenen Kerimcan Durmaz’a takipçileriyle birlikte dostları da sırt çevirdi. Durmaz’ın Instagram profilden anlaşıldığına göre yanında bir tek sık sık tartışamaya girdiği eski dostu Danla Bilic kaldı… Demet Akalın dahil olmak üzere birçok arkadaşından veto yiyen Durmaz, bir süre sonra çareyi susmakta bularak eleştiriler karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Danla Bilic Kimdir?

Kerimcan Durmaz Oturduğu Siten Kovuldu Mu?

Ani bir kararla New York’a gitmesinin altında yatan nedenin, ünlü fenomenin mahkemesinin devam etmesi olduğu iddia ediliyor. Yurt dışına eğitim için çıktığını açıklayan Durmaz hakkında yer alan bir iddia da yargı süreci nediyle yurt dışına kaçtığı yönünde. Durmaz hakkında bir diğer çarpıcı iddia ise birkaç saat önce geldi. Yer aldığı skandallardan sonra Acarkent’te 30 Bin TL kirayla oturduğu Acarkent sitesinden, site sahibi Erdal Acar kovulduğu iddia ediliyor. İddialara göre olayların ardından Erdal Acar güvenlik görevlilerine “Kerimcan burada oturmasın” mesajını atarak, ünlü fenomeni güvenlik görevlileri eşliğinde siteden attırmış. Bunun üzerine Türkiye’de tepkilerden kaçamayacağını anlayan Kerimcan Durmaz ise hayatını yeniden kurmak için New York’a gitme kararı almış.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler