Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Büyük Sürpriz!

Ünlü Türk Komedyen Kaan Sekban Harbiye’deki ilk müzikal gösterisi yapıldı gösteride harbiyeye gelen seyircilere duygu dolu anlar yaşatılırken unutamayacakları bir olayda Kenan Doğuludan büyük sürprizle geldi.

Harbiyede Kaan Sekban Rüzgarı…

Türk komedyen Kaan Sekban bankacılıktan ve müzikale doğru başarılarını adım adım yükseltirken Harbiyedeki gösterisi Türk komedyeni bir adım daha yükseltti yaptığı gösteride biletlerin tükenmesi herkesi şaşırttı ve kendisini de mutlu etti. Harbiyede Kaan Sekbanı izlemeye gelen seyirciler Kaan Sekbanın görsel şovları ve izleyicilerde hayranlık bıraktıran izlenimiyle sahne şovuna devam etti.

Kenan Doğulu Kimdir?

Kenan Doğulu’dan Büyük Sürpriz!

kenan doğulu kaan sekban

Türk Komedyen Kaan Sekban yaptığı gösteride önceki gösterilerinden derleme bir şov yaptı. şovuna devam eden Kaan sekbanı izleyiciler arasında  Kenan Doğulu , Gökhan Türkmen,Pelin Akil ve Kalben vardı. Kaan Sekban önceki yıllarda yaptığı bir şov ile aynısı yapan Kaan Sekban şovda Kenan Doğulunun klibindeki dans ve şarkılarını taklit ederek seyircileri bir hayli etkilemişti devam ettirdiği şovda sahneye atlayan Kenan Doğulu izleyicileri şaşırttı kahkahalara devam eden gösteride Kenan Doğulu Kaan sekbanla birlikte gösteride düet yaptı ve onlara eşlik edenler arasında Pelin Akil de vardı.

Kenan Doğulu harbiyede çıkarma yaptı

Gökhan Türkmen Kimdir?

Pelin Akil Kimdir?

Kalben Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler