Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKenan Doğulu Harbiye konseri ile büyüledi

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Harbiye konseri ile büyüledi

Kenan Doğulu Harbiye konseri ile iddialı bir dönüş yaparken sanatçının yeni şarkıları ve sahne performansı beğeni topladı.

Türkiye’nin başarılı pop sanatçılarından birisi olan Kenan Doğulu, yeni şarkıları ile ilk defa İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni şarkılarının yanı sıra sevilen ve unutulmayan parçaları da seslendiren Kenan Doğulu’nun konseri büyük bir ilgi gördü. Konser biletleri günler önceden tükenirken sevenleri sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Kenan Doğulu Beren Saat’in bikinili pozunu paylaştı!

Kenan Doğulu Harbiye konseri takdir aldı!

Sahne performansı sonrasında sevenlerine selam veren Kenan Doğulu, uzun bir süre ayakta alkışlandı. Şarkıları ve dansının yanı sıra konsere özel olarak hazırlanan lazer gösterileri ile konser boyunca izleyenleri büyülemeyi başaran Kenan Doğulu, konserine Issız Ada şarkısı ile başladı.

Kenan Doğulu kimdir?

“Bütün kurtları dökeceğiz”

”Bugün kurtlarımızı fena halde dökeceğiz. En yeni şarkılar ve sevdiğiniz birçok şarkımı vaktimiz yettiğince birlikte söyleyeceğiz. 2 saat boyunca hayattan kopmaya ve deli gibi dans etmeye hazır mısın İstanbul’ diyen Kenan Doğulu, konser boyunca bu enerjisini hiç düşürmedi. Sanatçıyı ünlüler camiasından da dinlemeye gelenler olurken İrem Sak, Beyza Şekerci – Engin Hepileri, Nilgün Belgün, Duygu – Uğurhan Akdeniz, Buse Varol, Tuvana Türkay gibi ünlüler konserde yer aldı.

Türkiye’de ilk kez: kinetik ışık ve lazer şov

Bugüne kadar Türkiye’de kinetik ışık ve lazer şov yapılmazken Kenan Doğulu’nun konserinde bu konuda da bir ilke imza atıldı. Uğurhan Akdeniz tarafından yapılan kinetik ışık ve lazer şovu; renk efektleri ve ışık oyunlarıyla adeta görsel bir şölene dönüştü.

Doğulu çevreye vurgu yaptı

Kenan Doğulu konserinde WWF Türkiye iş birliğine de yer verdi. Film gösterimlerinin de yapıldığı konserde plastiklerin verdiği zarar gibi farklı konulara vurgu yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler