Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Beren Saat'in Bikinili Pozuyla Düşman Çatlattı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Beren Saat’in Bikinili Pozuyla Düşman Çatlattı!

Uzun süredir haklarında boşanacaklarına dair dedikodular çıkan Ünlü Şarkıcı Kenan Doğulu ve Oyuncu Beren Saat çifti, adeta görenlerin dillerini ısırtıyor, nasılmı ? İşte Detaylar..

Ayrılacakları konuşulan Beren Saat Kenan Doğulu çiftinin sakladığı büyük sır ortaya çıktı!,

Düşman Çatlattılar!

Boşanacaklarına dair iddialarla magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, konuyla ilgili açıklama yapmasa da paylaşımlarıyla bu haberlere yanıt vererek aşklarını yaşamaktanda vazgeçmiyor. Beren Saat ve eşi Kenan Doğulu şu sıralar Bodrum’da Tekne tatilindeler. Ünlü Şarkıcı, bugün eşinin bir fotoğrafını paylaşıp altına da “Aşk. Love” yorumunu yaptı. Takipçileri tarafınan fotoğrafa anında  30,000 beğeni alırken,Ünlü Oyuncuya, ‘çok güzelsin’, ‘seni çok özledik’, ‘ekrana geri dön artık’ şeklinde yorumlar da geldi.

Aşkıyla Klibinde Oynadı!

Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliklerinin 4. yıldönümleri geçtiğimiz günlerde kutlamışı. Kenan Doğulu’nun son albümü olan “Vay Be” şarkısının klip çekiminde, Beren Saat’te yer aldı. Son Zamanlarda Beren Saat ve Kenan Doğulu, boşanacakları iddialarının aksine neşeli halleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler