Ana SayfaDedikoduAyrılacakları konuşulan Beren Saat Kenan Doğulu çiftinin sakladığı büyük sır ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Ayrılacakları konuşulan Beren Saat Kenan Doğulu çiftinin sakladığı büyük sır ortaya çıktı!

Son dönemde magazin haberleri gündeminde ayrılacakları çok kez konuşulan hatta geçen hafta Beren Saat’in evi terk ettiği haberleri bile çıkan ünlü çiftin sakladığı bir sır ortaya çıktı. Beren Saat Kenan Doğulu sırrı akıllarda soru işareti bıraktı!

Beren Saat evi mi terk etti? Kenan Doğulu ile boşanıyor mu?

Beren Saat Kenan Doğulu sırrı

Hafta içinde magazin dünyası boşanma yolunda oldukları hatta Beren Saat’in evi terk ettiği yönünde çıkan haberlerle çalkalanmıştı. Buna karşın ünlü çift, hafta içinde Vodafone Park’ta düzenlenen Shakira konserine birlikte giderek verdikleri poz ile de iddiaları adeta kesin bir dille yalanlamışlardı. Bugün gündeme gelen bir iddia ile ünlü çiftin bir sırrı ortaya çıktı. Milliyet’in haberine göre Beren Saat ve Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin dolar olan ultra lüks müstakil bir ev satın aldı. Hatta aldıkları lüks evin dekorasyonu için de 50 bin dolar harcadı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Los Angeles’ta lüks hayat

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre yaklaşık 4 sene önce 2014 yılında Los Angeles’ın Malibu sahilinde dünya evine giren Kenan Doğulu Beren Saat çiftinin, kendileri için özel olan bu bölgeden müstakil bir ev aldıkları gündeme bomba gibi düştü. Evlendiklerinden bu yana yaz tatillerini de Amerika’da geçiren ünlü çift, Santa Monica’daki evlerinde kalıyordu. Bu evi değiştirmeye karar verdiler ve daha büyük bir ev arayışı içine girerek yaklaşık değeri 1 milyon 200 bin dolar (5 milyon 826 bin TL) olan lüks olanakları olan gösterişli ve konforlu bir yaşam alanına geçmeyi tercih ettiler.

Beren Saat kimdir?

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, lüks evlerinde yer alan üç odayı ve iki banyoyu kendi zevklerine göre döşemek için harekete geçip hemen tadilata başladı. Ünlü çiftin sadece tadilat için 50 bin doları (242 bin TL) gözden çıkarttığı gelen haberler arasında. Saat ve Doğulu, çalışmaları yakından takip etmek için sık sık İstanbul Los Angeles arasında mekik dokuyor.

En ucuz Los Angeles uçak bileti

Bir süredir haklarında boşanacaklarına dair pek çok haberler çıkan karı koca, geçtiğimiz günlerde mutlu olduklarını açıklamıştı. Bu haberler acaba Kenan Doğulu’nun yeni çıkarttığı Issız Ada isimli single çalışması için basında yer alma çabası mı? sorusu akıllara geliyor.

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu Issız Ada Klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler