Ana SayfaDedikoduBuse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor?

Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla ünlenen Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk iddialarıyla gündemde… Ünlü ikilinin ilişkilerini, henüz kimseciklere duyurmak istemedikleri söylenirken; bu birlikteliğin ilk kıvılcımlarının ise Buse Narcı’nın doğum gününde ortaya çıktığı bildirildi.

Buse Narcı Kimdir?

Hamile sevgilisiyle evlenme arifesinde olan eski sevgilisi Özcan Deniz’le görüntüsü çıkan Buse Narcı, ilk kez konuştu!

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ile olan birlikteliğiyle, 2015 yılından beri adını sıklıkla duymaya başladığımız Buse Narcı’nın, bu kez de 36 yaşındaki ünlü popçu Sinan Akçıl ile yeni aşka yelken açtığı, magazin gündemini meşgul ediyor.

Özcan Deniz kimdir?

Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor

Posta Gazetesi ve Uçankuş’tan aldığımız haberlere göre; şu an 25 yaşında olan Buse Narcı ve ünlü popçu Akçıl’ın Çeşme’de tatil yaptıkları sırada yakınlaştıkları iddia ediliyor. Buse’nin doğum gününde Sinan Akçıl’ın da yanında olduğu ve aşklarının ilk kıvılcımlarının o zaman alevlenmeye başladığı söyleniyor. Beste fabrikatörü Akçıl’ın, Buse’nin doğum gününde; kendi şarkısı eşliğinde, 101 tane gülü pastayla birlikte mekâna getirttiği de diğer iddialar arasında yer alıyor.

Sinan Akçıl kimdir?

Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor

Otilia’dan Ayrıldığının Açıklamasını Yapan Sinan Akçıl, Eski Sevgilisi Hadise’ye Laf Attı!

Ellerinden telefonları düşmüyor!

Yapılan açıklamalarda; ünlü ikilinin yakın çevresindeki kişilerden edinilen bilgilere göre hem Buse’nin hem de Sinan’ın ellerinden telefonlarını hiç düşürmedikleri söyleniyor. Hatta, Buse’nin denize girerken bile telefonda mesaj yazması, ünlü ikili arasındaki bu aşk iddialarını daha da güçlendirdi…Fakat, birbirlerini henüz tanıma aşamasında oldukları için ilişkilerini duyurmak istemedikleri diğer söylentiler arasında…

Buse Narcı ile Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler