Ana SayfaÜnlülerHamile sevgilisiyle evlenme arifesinde olan eski sevgilisi Özcan Deniz'le görüntüsü çıkan Buse...

İlgili Postlar

Hamile sevgilisiyle evlenme arifesinde olan eski sevgilisi Özcan Deniz’le görüntüsü çıkan Buse Narcı, ilk kez konuştu!

Hamile sevgilisi Feyza Aktan ile evlenmek üzere olan eski sevgilisi Özcan Deniz ile görüntüler ortaya çıkan Buse Narcı, ilk kez konuştu. Narcı, iddiaları kabul etmeyerek “Görüntülerdeki biziz ama zaman yanlış” dedi. Detaylar haberimizde…

Özcan Deniz’in hamile sevgilisi, evlilik arefesinde şok yaşadı

Özcan Deniz, şu sıralar beş buçuk aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile evlilik hazırlıkları yaptığı sırada işler bir anda bozuldu. Özcan Deniz’in eski sevgilisi Buse Narcı ile birlikte bir otelde görüntüleri ortaya çıktı.

Özcan Deniz sevgilisini Buse Narcı ile aldattı mı?

Özcan Deniz’in sevgilisi Feyza Aktan’ı eski sevgilisi Buse Narcı ile 22 Ocak Pazartesi günü Maslak’ta bir otelde buluşarak aldattığı, ortaya çıkan kamera görüntüleri ile iddia edildi.

Buse Narcı: Bu şekilde anılmak beni üzdü

Buse Narcı, iddialar hakkında ilk kez konuştu. Magazin D’ye açıklama yapan Narcı, “Kendisini bir yıldır görmüyorum ve uyandığımda aynı karede olmak gerçekten beni şaşırttı. Bu şekilde anılmak üzdü beni.” diye konuştu.

Ortada hamile bir kadın var, kim bilir ne haldedir

Sonuçta ortada hamile bir kadın var kendimi onun yerine koydum ortada aslı astarı olmayan bir haber var kim bilir ne durumdadır? Orası 10 bin konutluk bir yer, tam olarak neresi anlamadım. Herkes her yerde oturuyor olabilir ya da aynı AVM’de denk gelebiliriz.

Arkadaş olarak bile görüşmüyoruz

Eski sevgilisi Özcan Deniz ile arkadaş olarak bile görüşmediklerinin altını çizen Buse Narcı, “O binada veya sitede kimlerin oturduğunu, kimlerin girip çıktığını da bilemem. Demek ki eskiye dayanarak kamera kayıtlarını gördükleri için böyle çirkin bir yakıştırma yaptılar. Kendisiyle arkadaş olarak bile görüşmüyorum, telefonda bile konuşmuyoruz. Kim yaptıysa ya da kamera kayıtlarını karıştırdıysa benle onu farklı zamanlarda ama aynı yerde görüp böyle bir şey yakıştırmışlar.” diye konuştu.

Özcan Deniz ve Buse Narcı, aralarındaki yaş farkına rağmen uzun bir süre aşk yaşamışlardı. İlişkilerinin sonlanmasının ardından Özcan Deniz, Feyza Aktan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Feyza Aktan, şu an beş buçuk aylık hamile. Çift, evlilik hazırlıkları yapıyor.

Buse Narcı kimdir?

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler