Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan'a açıkça sordu: Survivor'da cinsellik oluyor mu?

İlgili Postlar

Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan’a açıkça sordu: Survivor’da cinsellik oluyor mu?

Eski sevgilisi Nihat Doğan’ı programında konuk olarak ağırlayan Seda Sayan’dan, Doğan’ı köşeye sıkıştıran soru. Sayan, daha önceden Survivor’a katılan Nihat Doğan’a “Survivor’da cinsellik oluyor mu?” diye sordu. Nihat Doğan, bu soruya “Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor.” diye yanıt verdi. İşte detaylar…

Nihat Doğan, eski sevgilisi Seda Sayan’ın programına konuk oldu

Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan’ı Show TV ekranlarında yayınlanan programında konuk olarak ağırladı. Programda, neşeli anlar yaşanırken, eski sevgililer birbirini sıkıştırmayı ihmal etmedi.

Nihat Doğan’dan Seda Sayan taklidi

Nihat Doğan, eski aşkı Seda Sayan’ın ilişkileri sırasında kendisini hiç konuşturmadığını itiraf etti ve Sayan’ın taklidini yaptı. Sayan, Doğan’ın teklidine “Rezil ettin beni” diyerek tepki verdi. Bu anlar, kahkahalarla izlenirken Seda Sayan’dan karşı atak gecikmedi.

Survivor’da cinsellik oluyor mu?

Seda Sayan, önceden Survivor’da yarışmış olan eski sevgilisi Nihat Doğan’a apaçık “Survivor’da cinsellik oluyor mu?” diye sordu. Nihat Doğan, Kadırgalı’nın sorusuna “Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor. Cinsellik düşünmüyorsun.” diye yanıt verdi.

Yemek yiyemediğiniz için cinsellik düşünemiyorsunuz

Programın diğer bir konuğu sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu “Yemek yiyemediğiniz için testeron hormonu salgılayamıyorsunuz. O yüzden cinsellik düşünemiyorsunuz.” diye konuştu.

Seda Sayan ve Nihat Doğan neden ayrılmıştı?

Seda Sayan ve Nihat Doğan aşkı, kıskançlık krizi yüzünden bitmişti.  Sayan’ın henüz 18 yaşında olan kuaförü ünlü sanatçıya jest yapmak istemiş ve etrafını güllerle donatmıştı. Nihat Doğan, bu manzara karşısında kontrolden çıkarak kuaförü yumruklamaya başlamıştı. Seda Sayan, Nihat Doğan’ın bu hareketini affetmemiş ve hemen Nihat Doğan ile olan ilişkisini noktalamıştı. İki eski sevgili, aradan yıllar geçtikten sonra aralarındaki buzları eritti. Birbirlerinin programlarında konuk dahi oluyorlar.

Nihat Doğan kimdir?

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler