Ana SayfaÜnlülerBurcu Biricik çocukluk fotoğrafını paylaştı! Hiç değişmemiş...

İlgili Postlar

Burcu Biricik çocukluk fotoğrafını paylaştı! Hiç değişmemiş…

Güzel oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Görenler, “hiç değişmemiş” dedi. Şimdilerde güzelliği ile ekranların en çok aranan yüzlerinden biri olan Biricik, çocukluğunda da çok güzelmiş. İşte Burcu Biricik’in çocukluk hali…

Burcu Biricik çocukluk fotoğrafını paylaştı

Son olarak geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Hayat Şarkısı isimli iddialı dizide rol almış olan güzel oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Bir insanın ergenliği bile güzel olur mu?

Sosyal medyanın yeni trendi TBT’ye uyan Burcu Biricik, ortaokul yıllarına ait bir fotoğrafını “Sonradan kirpiklerimin çıkması iyi olmuş yalnız, yaş kaç? Ortaokul yılları” notu ile paylaştı. Ünlü oyuncunun kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafına, “Hiç mi değişmez bir insan”, “Yüzünüz hiç değişmemiş!”, “Türk değil İngiliz gibi”, “Bir insanın ergenliği bile güzel olur mu?” yorumları yazıldı.

İşte Burcu Biricik’in çocukluk fotoğrafı…

Bilmeyenler ve merak edenler için sosyal medyanın yeni trendi TBT’nin açıklaması…

Sosyal medyanın yeni trendi TBT, geçmiş yıllarda çekilmiş olan fotoğrafların Perşembe günleri sosyal medyada paylaşılması anlamına geliyor. İngilizce olarak açılımı “Throw Back Thursday” olan TBT’nin Türkçesi Perşembe gününden bir kesit anlamına geliyor. Bu akıma, sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında uyum var. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Perşembe günleri yıllar önceki anılarından fotoğraflarını sosyal medya hesabından TBT etiketi ile paylaşıyor.

Burcu Biricik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler