Ana SayfaÜnlülerDini Nikah Kıydılar!

İlgili Postlar

Dini Nikah Kıydılar!

Barcelona’dan Başakşehir’e transfer olarak yeniden Türkiye’ye geri dönüş yapan Arda Turan, özel yaşamında çok konuşulacak bir hamleye imza attı…

Bir dargın bir barışık aşklarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan çifti Arda Turan ile Aslıhan Doğan, birlikteliklerinde son noktayı koydu! İkili, dini nikâh kıydı. Sırada ise düğün var!

Akşam Life’da yer alan habere göre;  Arda Turan özel hayatında çok konuşulacak bir hamleye imza attı! Ünlü futbolcunun bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Aslıhan Doğan’la dini nikâh kıydığı iddia edildi. İkili, bu mutluluklarını şimdilik yakın çevresine duyurdu.

Sade Bir Düğün

Çiftin bu yaz da gösterişten uzak sade bir düğün töreniyle nikâh masasına oturabilecekleri konuşuluyor. Bu arada adının farklı isimlerle anılmasından rahatsız olan Arda Turan’ın Türkiye’ye geri dönmesinin asıl nedenlerinden birinin de kısa sürede dünya evine girerek çocuk sahibi olmak olduğu ifade edildi.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan bir ayrılıp bir barıştıkları ilişkileriyle gündeme gelmişti. Aslıhan Doğan’ın evlilik şartı ile barışmayı kabul ettiği konuşuluyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler