Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş'tan Cumhurbaşkanı paylaşımı: Ben hiç yalaka olmadım!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş’tan Cumhurbaşkanı paylaşımı: Ben hiç yalaka olmadım!

Geçtiğimiz aylarda şehitlerimiz hakkında söylediği sözler nedeni ile uzun süre eleştirilen Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşıp ”Ben hiç yalaka olmadım” notunu düştü. Detaylar haberimizde…

Nur Yerlitaş uzun süre eleştirilmişti

Sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada kendisini şehitler hakkında uyaran yanındaki kişiye “Aman banane şehitler mehitler” demesi nedeni ile uzun süre eleştirilere maruz kalan ünlü modacı Nur Yerlitaş’tan ilginç paylaşım.

Ünlülerden tepki almıştı

Nur Yerlitaş’ın canlı yayın paylaşımı sırasında şehitler ile ilgili söylediği sözlerden sonra ünlü şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş’ın olduğu bölümleri çıkartmıştı. Hemen ardından, Demet Akalın, Öykü Serter, Ajda Pekkan gibi isimler de Nur Yerlitaş’ı takipten çıkarmıştı.

Nur Yerlitaş: Ben hiç yalaka olmadım

Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşıp altına ”Sadece sevdik. Ben hiç yalaka olmadım hep aynı duruşdayım. İşinize bakın” notunu düştü. Yerlitaş’ın bu paylaşımı dikkat çekti.

İşte Nur Yerlitaş’ın o paylaşımı…

Nur Yerlitaş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler