Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya açıkladı: Sevgilim Ali Atay'ı tehdit ettim!

İlgili Postlar

Hazal Kaya açıkladı: Sevgilim Ali Atay’ı tehdit ettim!

Sevgilisi Ali Atay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Ölümlü Dünya’ filminin gala gecesine katılan Hazal Kaya, sevgilisine tam destek verirken, ilginç bir itirafa imza attı. Kaya, “Sevgilim Ali Atay’ı tehdit ettim.” dedi. İşte konunu detayları…

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir süredir aşk yaşadığı Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Ölümlü Dünya’ isimli filmin gala gecesine katıldı. Filmi izlemeden önce basın mensupları ile bir araya gelen iki sevgiliden Ali Atay, “Yönetmen koltuğunda oturmayı sevdim çünkü kendi dünyamı kuruyorum” dedi. Sevgilisine tam destek veren Hazal Kaya ise, “Filmi ilk defa izleyeceğim ama çok beğeneceğime eminim.” diye konuştu.

Sizden kaçmıyoruz, fark etmiyorsunuz

Hazal Kaya, basın mensuplarının “Gecelerde pek de fazla göremiyoruz” sorusuna, “Sosyal insanlar değiliz, gece hayatımız yok. Sizden özellikle kaçmıyoruz, sadece bizi fark etmiyorsunuz.” diye yanıt verirken, sevgilisi Ali Atay araya girerek “İlişkimizi gazete sayfalarında görmekten hoşlanmıyorum. Benim böyle bir dünyam var.” dedi.

Hazal Kaya, sevgilisi Ali Atay’ı tehdit etti

Sıra filme gelince filmle ilgili beklentisi sorulan Hazal Kaya, filmi daha hiç izlemediğini ama çok iyi bir şey beklediğinin altını çizerek, “Zaten onu bir sonraki filmde mutlaka olmayım diye tehdit ettim.” itirafında bulundu. Ali Atay, Hazal Kaya’nın bu açıklamasına “Hazal’ı bir kadın hikayesi yazması konusunda zorluyorum, böyle bir film hikayesi ortaya koyduğu zaman ben de onun yanında olmaktan ve ona yardımcı olmaktan mutlu olacağım.” diye karşılık verdi.

Ali Atay kimdir?

Hazal Kaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler