Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl Ölümü Teğet Geçti!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl Ölümü Teğet Geçti!

Eşi Burcu Kıratlı’dan ani bir şekilde boşanan Sinan Akçıl, konser için Çanakkale’ye gittiği sırada kaza geçirdi. Sinan Akçıl ölümü teğet geçti!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğünde Ferhat Göçer ile olay yaşayan Sinan Akçıl, bir süre magazin bültenini meşgul etmişti. Tartışmanın sebebi olarak Ferhat Göçer’in, Sinan Akçıl’ın eski ilişkileri ve Burcu Kıratlı ile ilgili yaptığı açıklamalar gösterilmişti. Göçer’in açıklamaları Akçıl’ı oldukça germiş ve tartışma daha büyük bir boyuta taşınmıştı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ferhat Göçer Yüzünden Kavga Etti!

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl Ölümü Teğet Geçti!

Çanakkale’nin Biga ilçesinin işgalden kurtulmasının 97. yıl dönümü kutlamaları için konser vermek üzere Çanakkale’ye giden Sinan Akçıl trafik kazası geçirdi.

VIP minibüs ile konser bölgesine doğru yola çıkan Akçıl ve ekibi, Çanakkale’de otoyola devrilen bir motosiklete çarpmaktan kurtulmak için son anda hamle yaptı. Bu kritik hamle ile minibüs şoförünün çevikliği sayesinde hayatta kaldılar.

Araç içerisinde başını sarsıntı sebebiyle cama vuran şarkıcı, konsere geç kalmamak için hastahaneye gitmeyi reddetti. Ambulans içerisinde kontrolü yapılan şarkıcı yaşadığı kazayı sahnede anlattı.

”Burası benim baba memleketim. Büyükbabam ve büyükannemin mezarı burada. Biliyorum ki o kazadan sağ kurtulduysam önce Allah, sonra onların manevi korumasıyla kurtuldum.”

1 Saat Minibüste Kaldı

10 bini aşkın seyircisine 90 dakika şarkılarıyla keyifli anlar yaşatan Akçıl, konser çıkışında hayranlarının ilgisi yüzünden 1 saat daha minibüste kaldı.

Geceyi Çanakkale’de geçiren Akçıl, büyükannesi ve büyükbabasının mezarını ziyaret etti.

İnstagramdan Konser Paylaşımı Yaptı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kuş bakışı memleket💫dün akşam 21.30

Sinan Akçıl🇹🇷 (@sinanakcil)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler