Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci ve Caner Cindoruk Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Neden Ayrıldı?

Ünlüler dünyasında aşk rüzgarları tersten esmeye başladı. Son dönemlerin en sevilen çiftlerinin ayrılık haberlerini gündeme getirirken bir üzücü haberde Selin Şekerci ve Caner Cindoruk çiftinden geldi. Haklarında çıkan ayrılık haberleriyle dalga geçerek eğlenen çiftten evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Peki Selin Şekerci ve Caner Cindoruk neden ayrıldı?

Ayrılık haberlerine gülüp geçiyorlardı

Yaz ayının başlarında sürekli ayrılık haberleriyle gündeme gelen Selin Şekerci ve Caner Cindoruk, haklarında yer alan haberlere gülerek yanıt veriyorlardı. İlişkilerini gizli saklı yaşamayan ve birlikte görüntülenmekten çekinmeyen çift ayrılık haberlerine “Bizi yine ayırmışlar” diyerek el ele yanıt veriyorlardı. Davranışlarıyla ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu vurgulayan çiftin ayrılık haberi sevenlerini üzdü.

Selin Şekerci Ve Caner Cindoruk Son Noktayı Koydu!

Barışma Olabilir Mi?

Yaklaşık bir buçuk senedir mutlu bir birliktelik yaşayan Selin Şekerci ve Caner Cindoruk çifti, hatırlarsanız geçtiğimiz sene Eylül ayında bir ayrılık yaşamışlardı. Ancak zaman içerisinde birbirlerini özleyen ve ilişkilerine yeniden bir şans vermek isteyen çift Ekim ayında yeniden bir araya gelmiş ve birbirlerini sosyal medya hesaplarında paylaşarak yeniden birlikte olduklarının mesajını vermişlerdi. Bir kez ayrılığın eşiğinden dönen çift ikinci bir ayrılığı kaldırabilir mi, aralarındaki sorunları çözerek yeniden bir araya gelebilir mi?  Bunu da zaman gösterecek.

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci ve Caner Cindoruk Neden Ayrıldı?

Dün ayrılık haberleriyle gündeme gelen Selin Ciğercioğlu ve Caner Cindoruk ayrılığı kesinleşti. Sokakta kameralara yakalanan Caner Cindoruk, ayrılık haberini doğrulayarak “İlişkimizi noktaladık ama arkadaşlığımız baki.” açıklamasında bulundu. İddialara göre çiftin ayrılık nedeni ise yaşadıkları tartışmalarıymış. Bütün bir yazı birlikte tatil yaparak geçiren çift ilişkilerini kurtarmak için ellerinden geleni yapmış ancak tartışmaların ardı arkası kesilmeyince birbirlerini daha çok yormamak için ayrılık kararı almışlar.

Caner Cindoruk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler