Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFatma Baba'dan Single Öncesinde Düet Çalışması!

İlgili Postlar

Fatma Baba’dan Single Öncesinde Düet Çalışması!

Son dönemlerde YouTube’a koyduğu cover videoları ve konserleriyle adından büyük bir övgüyle bahsettiren isimler arasında yer alan Fatma Baba’dan single öncesinde düet çalışması geldi. İlk teklisi için çalışmalara hız kesmeden devam ederken dinleyicilerinin karşısına büyük bir sürprizle çıkan Fatma Baba, dinleyicilerini kendine hayran bıraktı;

Fatma Baba Sesiyle Beğeni Topladı

Müziğe çok küçük yaşta başlayan isimler arasında yer alan Fatma Baba, senelerdir sahne alıyor. Müzik hayatına ilk olarak Sakarya’da başlayan Fatma Baba, “Sakarya Devlet Konservatuvarı”na da birincilikle girmeyi başardı. Okuldan başarıyla mevzun olduktan sonra solo konserlerine başlayan Fatma Baba, yakın zamanda yoğun istek üzerine Türkiye turnesine de çıkmaya hazırlanıyor.

Coverlar’ıyla Milyarlarca Kişiye Ulaştı

YouTube’da yayınladığı cover videoları sayesinde büyük bir çıkış yakalayarak ismini duyurma fırsatı yakalayan Fatma Baba, şimdiden konserlerinde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Sevenlerinin isteği üzerine bir single çalışmasına başlayan Fatma Baba’nın her konserine destekleyenleri adata akın ediyor. Elde ettiği başarıdan çok mutlu olan başarılı şarkıcı geçtiğimiz gün dinleyicilerinin karşısına büyük bir sürprizle çıktı.

Fatma Baba’dan Dinleyicilerine Büyük Sürpriz

Sesiyle son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Fatma Baba, single çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekim ayında sürpriz bir ismin yazıp bestelediği şarkıyla dijital marketlerde dinleyicisiyle buluşacak olan Fatma Baba, single öncesi Deniz Kara ile yaptığı bir düet çalışmasıyla dinleyicilerine merhaba dedi. Klibiyle ve sözleriyle çok sevilen şarkı dinleyicisinden tam not aldı.

Fatma Baba Kimdir?

Fatma Baba’dan Single Öncesinde Düet Çalışması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler