Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu Kimle Yollarını Ayırdı?

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu Kimle Yollarını Ayırdı?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu , yıllardır Birlikte çalıştığı kişi ile yollarını sosyal medyadan paylaşım yaparak ayrılıklarını ilan etti bunu duyan hayranları olaya karşı duygulandılar.

Sıla Gençoğlu Kimdir?

Uzun Yıllar Süren Birliktelik Neden Bitiyor?

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu yaptığı gönderilerde yoldaşı Efe Bahadır ile yollarını ayırdıkları iddia edildi.Sosyal medya hesabındaki gönderide”Gittin Sonbahar Oldum” Yaptığı açıklama hayranlarını duygulandırdı.Sıla Gençoğlu nedenini yakın bir zamanda yaptığı açıklamada yazdı hayranları bu durumla alakalı olanları şaşkınlıkla karşıladı.

sıla gençoğlu efe bahadır

Ünlü Şarkıcı Sıla Gençoğlu Kimle Yollarını Ayırdı?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu Efe Bahadır ile  20 yıllık arkadaşlıklarına Son verdi sosyal medyadan paylaşan sıla genç oğlu gönderinin altına şöyle yazdı; ”Efe’ciğimle tam yirmi senedir tanışıyoruz. Okul koridorlarında koşup oynamışlığımız çok. Hayatımız şarkıyla şiirle donatılmış, sandıklarımız hazine dolu.Onun gömleğinde gözyaşlarımın çoğu, eli sımsıkı elimde. Sırtı sırtımda. Kahkahalarla parlattık oturduğumuz evlerin camlarını. Her sehpada mum oldu yandı fikirler. Yani, öyle beş on cümlelik, buraya sığacak bir öykümüz yok bizim.Bir ay evvel “Bana müsaade et, şehir, ülke gezeceğim fotoğraf çekeceğim, tek göz odaya kapanacağım, müzik yapacağım,olur mu? Birazcık bensiz çık sahneye”dedi. Hem çok anladım, hem çok ağladım. O da çok ağladı. Ama imkanı olan da delirmesin mi canım! Hem havalanmak iyidir. Yenilikle döner gün. O yüzden bir süre sahnelerde ayrıyız. Sadece sahnelerde!” Aklınıza yanlış bir şey gelmesin. Her daim yan yanayız, can canayız. ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler