Ana SayfaKimdirFatma Baba Kimdir?

İlgili Postlar

Fatma Baba Kimdir?

“Üzülmedin Mi” şarkısına YouTube’da yaptığı cover çalışmasıyla ismini duyuran Fatma Baba kimdir? Fatma Baba kaç yaşında? Fatma Baba albümleri neler? Fatma Baba aslen nereli? Fatma Baba hangi burç? Fatma Baba hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Fatma Baba Kaç Yaşında? Fatma Baba Aslen Nereli? Fatma Baba Hangi Burç?

Fatma Baba, 3 Ağustos 1989 senesinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan Fatma Baba, Aslan burcudur.

Fatma Baba Kimdir?

Fatma Baba, eğitim hayatını Sakarya’da tamamlamıştır. Müzikle iç içe büyüyen Fatma Baba, liseden mevzun olduktan sonra “Sakarya Devlet Konservatuvarı”na birincilikle giriş yapmıştır. Emre Turhan önderliğinde “Big Boss” grubuna solist olarak katılan Fatma Baba, Sakarya’nın çeşitli mekanlarında sahne almaya başlamıştır.

Güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla da dinleyicileri kendisine hayran bırakan Fatma Baba, birkaç sene önce solo konserlerine başlamıştır. YouTube’da açtığı kanalda şarkıların kendine özgü coverlarıyla akustik versiyonlarını yayınlayan Fatma Baba, kısa süre içerisinde geniş bir dinleyici kitlesi elde etmeyi başarmıştır. Konserlerine hız kesmeden devam eden Fatma Baba, Ekim ayında ilk single projesini dinleyicileriyle buluşturmak için hazırlıklara devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler