Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz Yurt Dışına Mı Kaçtı?

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Yurt Dışına Mı Kaçtı?

Uçağın tuvaletinde cinsel organının fotoğrafını çeken ve sosyal medyadan paylaşan ve bunu kısa sürede fark edip silen hakkında hapis istenen Kerimcan Durmaz yurt dışına mı kaçtı?

Kerimcan Durmaz Kimdir?

6 Aydan 2 Yıla Kadar Hapis…

Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz’ın Uçakta Mastürbasyon Yaptı Takipçileriyle Paylaştı!

Son zamanlar çok konuşulan isimlerden birtanesi olan Kerimcan Durmaz uçak yolculuğu sırasında paylaştığı bir görüntü yüzünden 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmıştı hatırladığınız üzere. Uçağın tuvalet kısmından mastürbasyon yaptığı videoyu instagramdan paylaşınca çok kısa sürede bir çok kişi tarafından izlenince Türkiye’nin gündemine oturmayı başarmıştı. Hayran kitlesi daha çok genç kitle olan Kerimcan Durmaz’ın takipçilerine kötü örnek olması ve ahlaka uygun olmaması yüzünden adına ait bir çok şikayet ve suçlama yapıldı. Bu olayların ardından Kerimcan Durmaz çok fazla linç yemiş ve uzun süre sessizliğini korumuştu.

Kerimcan Durmaz Yurt Dışına Mı Kaçtı?

Kerimcan Durmaz İddialara Yanıt Verdi

Hakkında ki suçlamalar yüzünden ve mahkemelerin devam edeceği düşünülen bu durumda Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde Acarkent’te ki evini boşalttığını ve Amerikaya yerleştiği iddialarının bulunduğu bir söylem gerçekleşti. Bunun üzerine Kerimcan Durmaz’ın kendi hesabından paylaştığı ve ABD’ ye gittiği kesinleşip olup Durmaz’ın eğitim için bir süre ABD’ de yaşayacağını açıkladı. Sadece konserleri için İstanbul’a gelip gideceği konuşulan Kerimcan Durmaz’ın bu hareketi Kerimcan Durmaz yurt dışına mı kaçtı diye düşünmekten alı koymuyor. Bazı hayranları bu kararı üzülerek karşılasa da bazıları da bu konuyu geç alınmış bir karar olarak da görenler var. Bu durumun nasıl karşılanacağı hakkında yada ülkede nasıl bir etki yaratacağı hala tartışılır konulardan biri…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler